Antena Căutare

Trupa B52 uimește deja internetul! O reinterpretare grozavă a unor piese românești ne convinge că au meritat cei trei de DA!

Sunt o trupă formată chiar înainte de audițiile X Factor de anul acesta, însă pe scenă nu au lăsat să se simtă acest lucru. Bine sudați și cu voci bune, priză la public și dragoste față de muzică, Andra, Vlad și Tudor au uimit publicul și au obținut trei de DA

Sunt o trupă formată chiar înainte de audițiile X Factor de anul acesta, însă pe scenă nu au lăsat să se simtă acest lucru. Bine sudați și cu voci bune, priză la public și dragoste față de muzică, Andra, Vlad și Tudor au uimit publicul și au obținut trei de DA.

Astăzi, așteaptă cuminți bootcamp-ul și se îndeletnicesc cu ce știu ei să facă mai bine - muzică. Un rework al pieselor Cine iubește și lasă / Săraca inima mea ne demonstrează că muzica românească autentică sună minunat reorchestrată după ritmurile actuale.

Cei trei colegi au făcut o treabă bună și au cu siguranță trei de DA și din partea fanilor!

Ascultați piesa celor de la Trupa B52 în clipul de mai sus!

Un concurent X Factor le aduce juraților câte o cușmă... Nicoleta Nucă nu încetează să ne uimească! Uite cât de mult a evoluat de la galele live până astăzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x