Antena Căutare

Trupa R-Twins, fraţii gemeni de care te îndrăgosteşti pe loc! "Asta vreau să văd la X Factor"

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.

Răzvan şi Radu Forţu au 18 ani şi sunt din Galaţi. Între ei este o diferenţă de doar... cinci minute. Asta pentru că sunt gemeni! S-au apucat să cânte înainte să vorbească, iar asta spune totul...

"Cele mai frumoase experienţe au fost la Mamaia Copiilor, în 2006. A fost visul nostru când erau copii", spun clar şi răspicat cei doi băieţi.

Când au apărut în faţa juraţilor, Delia a crezut că vede dublu. "Facem totul împreună, cântăm de când suntem mici, dar la fete avem gusturi diferite", glumesc cei doi.

Au venit la X Factor datorită mamei, cea care îi iubeşte şi îi susţine necondiţionat. Doamna este o mare fană a lui Ştefan Bănică şi de 26 de ani îşi doreşte să obţină un autograf de la el. Vă întrebaţi dacă i-a fost îndeplinită dorinţa? EVIDENT!

Dar să ne întoarcem la momentul trupei R-Twins. Cu o simplă chitară, cu zâmbetul pe buze şi două voci speciale, Răzvan şi Radu i-au încântat pe cei trei juraţi.

"Fraţilor, asta vreau să văd la X Factor. Aţi fost foarte buni şi răspunsul meu este DA", a strigat Ştefan Bănică. DA, DA, DA, băieţii au obţinut "biletul" pentru etapa următoareee!

O apariţie SPECTACULOASĂ! Evghenia Burnusuz este Crăiasa Zăpezilor de la X Factor!... Nu ai cum să nu-l iubeşti! Ştefan Bănică te invită la o nouă ediţie incendiară a show-ului X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x