Antena Căutare

Au fugit din calea războiului cu ULTIMUL avion spre pace. Doi sirieni primesc șansa vieții lor la X Factor România

Factorul X nu cunoaște granițele!După ce seara trecută chinezul Zuo și italiencele de la Tea Rock au fost pata de culoare din platoul X Factor, a venit acum și rândul unor tineri sirieni să demonstreze că au potențial.

Factorul X nu cunoaște granițele!

După ce seara trecută chinezul Zuo și italiencele de la Tea Rock au fost pata de culoare din platoul X Factor, a venit acum rândul unor tineri sirieni să își demonstreze talentul.

Îi cheamă Imad și Zhang, au 20 de ani și împreună formează trupa Vera. Au plecat în urmă cu doi ani din Siria, alături familiile lor, încrezători că îi așteaptă un viitor strălucit în România.


Și au toate premisele! Din moment ce unul este student la Medicină, iar celălalt la Politehnică.

Dar să revenim la muzică! Au urcat temători pe scenă, însă au impresionat audiența cu prestația lor. Pentru câteva minute, în platoul X Factor au răsunat ritmuri arăbești ca la mama lor. Beat-urile lui Imad s-au împletit în mod armonios cu vocea deșertică a lui Zhang.

Punctul culminant vine însă în momentul în care Zhang este rugat de către Ștefan Bănică să cânte o melodie populară românească.

“Vorbele taaaale sunt făcute din topoooor/ Eu după proști nu mă omoooor (…)”, se aude de pe scenă, spre amuzamentul tuturor.

După așa o prestație, momentul decisiv nu e greu deloc: DA, DA, DA, răspunde categoric juriul.

Cântă fabulos Metallica și Christina Aguilera și are doar 14 ani! Mara Ivașcău este o rockeriță talentată!... Ne-a luat ochii cu decolteul generos şi ne-a cucerit cu vocea! Cristina Ghermanschi, una dintre cele mai mari surprize d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x