Antena Căutare

Tudor George Teodor, cu mami la X Factor! Ștefan Bănică nu s-a putut abține:"Domnul profesor era beat când ți-a spus că ai voce?"

Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. Dar asta nu este tooot! A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu.

Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. Dar asta nu este tooot! A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu.

"Bă, baiatule tu ai voce!" aceasta a fost afirmația care l-a ambiționat să se apuce de muzică! Domn' profesor, sunteți sigur? Juriul? Ei bine, juriul sărăcuțul a cedat.

În prima gală din sezonul 6 "X Factor", Tudor George Teodor a cântat melodia interpretată de James Brown - I Feel Good.

"Domnul profesor era beat, era bolnav, avea febra cand ti-a spus că ai voce?", a fost remarca lui Ștefan Bănică, după interpretarea magistrală a concurentului nostru.

Iar ceilalți jurați l-au aprobat din plin, din suflet și cum au mai putut ei. Așadar, visul lui Tudor George Teodor se încheie aici! Patru de NU cu vehemență.

A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juri... Tănăsoiu Alexandra, revenire cu emoții pe scena X Factor! "Ce-i colajul ăsta, mă?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x