Antena Căutare

Tudor Turcu nu sta degeaba. Castigatorul X Factor a lansat o noua melodie!

Fanii castigatorului X Factor sezonul 2 au motive de bucurie. Tudor Turcu a lansat o noua melodie, in engleza, cu ajutorul Mihaelei Cernea, profa de canto de la X Factor.

Noua piesa, "Is there anybody out there?", este un mix deosebit de rock si dubstep, pe care Turcu si-a pus amprenta. Melodia a fost produsa de Mihaela Cernea si Alex Toma iar versurile au fost scrise in colaborare cu cei doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Desi a lansat cateva melodii solo, Turcu vrea sa isi faca trupa. Acesta organizeaza un casting zilele acestea pentru cei care vor sa faca show alaturi de el. Castigatorul X Factor a postat pe contul sau de Facebook:

"Buna ziua domni si domnisoare..
Dragi iubitori de muzica dar mai ales cei care au pasiunea de a o practica. Sunt in cautare de suflete tinere si entuziaste, dar in primul rand talentate.!!! Ce vreau sa zic este ca organizez un casting pentru o echipa cu care sa cuceresc scene mari si inimi la fel de mari.
Poate participa oricine care doreste sa fie alaturi de mine si mai ales are minunatul talent de a folosi un instrument muzical(baieti si fete..).chitaristi..basisti..tobosari..percutionisti..pianisti..si chiar dj.. Data pana cand puteti sa imi trimiteti clipuri..demouri..mp3..cu piese proprii sau coveruri sau improvizatii o voi stabili in zilele următoare si in acelasi timp va voi anunta si perioada pt auditiile live. Astept cu drag materialele voastre cu o fotografie atasata pe adresa( [email protected]).. Mult succes si va mulțumesc pt tot, spor la treaba si norock!!!!!!"

foto: Facebook

Andrei Leonte e un baiat modest. Nu se da in laturi de la munca!... VIDEO! Ai muzica in suflet? Ai X Factor! Vezi primele imagini din noul sezon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x