Antena Căutare

UDDI, JO și Nadir vă pregătesc o surpriză de zile mari pe 7 iunie!

UDDI și Jo au știut din prima clipă în care s-au văzut la X Factor că vor să colaboreze împreună. Ei bine, visul s-a îndeplinit și acum cei doi au scos videoclipul pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”

UDDI și Jo au știut din prima clipă în care s-au văzut la X Factor că vor să colaboreze împreună. Ei bine, visul s-a îndeplinit și acum cei doi au scos videoclipul pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”.

UDDI păstrează ritmurile de reggae, JO aduce accente de pop iar amândoi cântă despre farmecul flirtului. Versuri catchy, o melodie pe care ai dansa oricând - pe scurt, o rețetă de succes!

Foștii concurenți X Factor au cântat în premieră piesa la Neatza cu Răzvani și Dani. Tot aici, Uddi a anunțat surpriza frumoasă pe care le-o pregătesc fanilor - un concert pe 7 iunie, cu Jo, Nadir și Cristi Nistor în București, la Route 66.

Aşteptarea a luat sfârşit! Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. sunt juraţii X FACTOR 2014... Delia, Horia sau Ștefan Bănică Jr.? Florin Ristei a dezvăluit juratul în a cărui echipă ar fi vrut să fie toamna aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x