Antena Căutare

Uite cat de bine improvizeaza Delia! Jurata X Factor vrea sa mearga in concerte cu unul dintre concurenti!

Auditiile celui de-al doilea sezon al super show-ului X Factor au adus in fata juriului concurenti foarte talentati, care au ridicat sala in picioare inca de la primele acorduri. A fost si cazul acestui tanar, care a impresionat-o atat de tare pe Delia, incat aceasta i-a propus sa o insoteasca in concerte! Ba mai mult, cei doi au si cantat impreuna cateva versuri! Uite cum ar arata impreuna pe scena!

In cautarea urmatorului super star al Romaniei, caravana X Factor a intalnit concurenti foarte talentati si dornici sa lupte pentru a demonstra ca au ceva de spus in muzica. Este si cazul acestui tanar, care a vrut sa impresioneze juratii X Factor cu un mic recital de beatbox si se pare ca a si reusit. Deliei i-a placut atat de mult interpretarea tanarului, incat i-a propus sa o insoteasca in concerte. Pana atunci insa, cei doi au facut o mica demosntratie, spre incantarea publicului, dar si a celorlalti doi jurati.

Dupa un lung periplu prin toata tara, auditiile X Factor s-au incheiat, desemnand concurentii care vor lupta sa demonstreze ca merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. Cu sufletul la gura, acestia asteapta tabara de pregatire, una dintre cele mai mai solicitante etape ale concursului.

Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea noii generatii de jurati X Factor vor trece prin trei zile de antrenamente si teste, astfel ca la sfarsitul lor vor ramane cei mai buni 24 de concurenti. Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificila. Din judecatori, cei trei se vor transforma in mentori si vor avea de indrumat cate o grupa de concurenti pana in marea finala X Factor.

Delia Matache, victima unui jaf. Jurata X Factor a ramas fara telefonul mobil!... Britney Spears, pregatita pentru o noua viata: jurata X Factor vrea o nunta intima, doar cu cei apropiati ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x