Antena Căutare

Un bărbat dedicat: Soțul lui Nati Selegean nu s-a dezlipit de ea două zile, pe durata filmărilor la noul videoclip

În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, se pregătește de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor își lansează la începutul săptămânii viitoare primul său clip. Emoțiile sunt mari, nerăbdarea, de asemenea. Pentru primul său clip, Natalia Selegean a filmat 2 zile și 2 nopți într-un mall din Oradea

În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, se pregătește de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor își lansează la începutul săptămânii viitoare primul său clip. Emoțiile sunt mari, nerăbdarea, de asemenea. Pentru primul său clip, Natalia Selegean a filmat 2 zile și 2 nopți într-un mall din Oradea.

Artista este obișnuită cu filmările lungi, dar frumoase, însă de data aceasta a avut cele mai mari emoții. O dată pentru că de mult își dorea realizarea primului single, dar și pentru că...soțul ei a fost mereu alături de ea și a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Alintul soțului a ajutat-o să uite de emoții, de altfel, acesta fiind și motivul pentru care Nati și-a dorit suportul soțului. Totul a ieșit foarte bine, se pare că nimic nu a fost în zadar.

Nati se pregătește acum de lansarea primului său single și, de asemenea, de lansarea primului videoclip. Alături de echipa ei, orădeanca și-a creat un super look, dar deocamdată nu dă niciun detaliu despre piesă.

Natalia Slegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor. Polițista din Oradea i-a cucerit pe români cu forța vocii sale. În prezent, Natalia lucrează la primul său album, primul single urmând a fi lansat foarte curând în luna decembrie. În continuare, artista este polițistă în Oradea.

 

Curiozitate: ce se mănâncă în Casa X Factor... Ioanei Anuța îi lipsește ceva: Te cunosc de undeva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x