Antena Căutare

Un DUEL de zile mari! Băiatul “beton armat” vs. “timbrul unic”. Haralambie şi Anton Banaghan duc X Factorul la un alt nivel: “O să luptăm"

A fost asemănat cu celebrul personaj Roby Roberto, i-a lăsat pe juraţi mască încă de la audiţii, l-a convins pe Ştefan în Bootcamp, iar acum a venit să arate încă o dată că merită să meargă mai departe în concurs

A fost asemănat cu celebrul personaj Roby Roberto, i-a lăsat pe juraţi mască încă de la audiţii, l-a convins pe Ştefan în Bootcamp, iar acum a venit să arate încă o dată că merită să meargă mai departe în concurs

“Mă ocup cu... muzica, inclusiv arăbească, mă relaxează genul ăsta. Compun în fiecare zi, asta este viaţa mea”, povestea Gabriel la audiţii. Luat puţin peste picior de Ştefan Bănică, odată cu primele acorduri ale piesei “Falling In Love With Jesus” toţi cei patru juraţi amuţesc! Haralambie face spectacol cu o voce incredibilă.

Nici în Bootcamp nu s-a lăsat mai prejos şi a reuşit să treacă în etapa următoare, deşi nu se aştepta. "Am foarte mari emoţii, nu mă aşteptam să iau scaunul. Eram sigur că o să ies din concurs şi m bucur că nu a trebuit să ridic pe cineva de pe scaun. Nu m-aş fi simţit prea bine dacă eram pus în această situaţie", spune Haralambie.

A venit fără pălăria care l-a consacrat şi recunoaşte că îi va fi greu să se dueleze cu Anton pentru că au legat deja o prietenie. Pentru această seară, concurentul nostru a pregătit piesa “Hero” de la Mariah Carey.

Sosirea în România și participarea la ”X Factor” a adus o mulțime de schimbări în viața concurentului Anton Joseph Banaghan. Pe lângă șansa de a ajunge în Bootcamp, cu această ocazie și cu ajutorul echipei ”X Factor”, acesta a avut-o alături și pe mama sa, care l-a susținut și l-a aplaudat.

Anton, tânărul de 23 de ani de origine română, și-a petrecut copilăria în diferite centre de plasament după ce a fost abandonat mai întâi de mama să biologică, apoi și de către părinții adoptivi. Anton s-a născut la Suceva, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital.

O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională, iar Anton a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi. De la vârsta de 12 ani însă, familia nu l-a mai putut ține, iar Anton a crescut în centre de plasament.

Din Gran Cannaria, unde locuiește acum, Anton a venit în România pentru a se înscrie la ”X Factor”, dar și pentru a încerca să o găsească pe mama sa naturală. Aceasta s-a numărat chiar printre românii care i-au urmărit cu sufletul la gură povestea și reprezentația din audiții, așa că l-a contactat și i-a spus că și-ar dori să vină și să îl vadă în cântând.

După ce Anton a fost trecut în etapa următoare, a Bootcamp-ului, echipa ”X Factor” a încercat să facă această întâmplare posibilă, iar după 23 de ani, cei doi s-au întâlnit. În mod surprinzător, mama sa, o fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, din sezonul 2, a fost și ea, la rândul ei crescută în centre de plasament.

"Am venit fără mama, de data aceasta, ea a rămas acasă, în Suceava", spune concurentul nostru care şi-a găsit mama biologică imediat după audiţiile de la X Factor. "Tot ce mi-am dorit vreodată a fost să o strâng în braţe, atât, dar trebuie să înţeleagă că am nevoie de timp", recunoaşte Anton cu lacrimi în ochi. A decis să rămână în România pentru că nicăieri nu s-a simţit mai bine ca aici...

Nici pentru Big Mamma nu a fost un moment uşor: "Nu îmi vine să cred că l-am găsit şi l-am văzut după atâţia ani. A fost făcut din dragoste, am pătimit mult pentru el...".

"Este pentru prima oară când mă simt fericit, aşa că o să dau totul pe scenă în această seară. O să lupt mult, nu vreau ca această călătorie să se încheie aici", spune Anton înainte de a intra pe scenă. Pentru duel, a ales piesa "Supermarket Flowers" a lui Ed Sheraan.

Dar să vedem cine va reuşi să rămână în concurs:
"Ceva s-a întâmplat cu tine? A fost ceva stresant, ţi-ai uitat pălăria? Nu ai fost tu astăzi", îi spune Horia puţin dezamăgit lui Haralambie.

"Anton, timbrul tău este unic, este cartea ta de vizită. Iar, tu, Haralambie ai cam falsat, lucru deloc de neglijat în această etapă, aşa că va trebui să aleg. Este un moment care nu îmi place deloc, dar asta este situaţia", recunoaşte Ştefan, care îi invită şi pe ceilalţi doi concurenţi ai săi pe scenă pentru decizia finală.

Bătălia FORŢELOR! Katerina Biehu şi Alexandra Crăescu, un duel cu piele de găină: "Sunteţi un fel de Sia şi Celine ... Ștefan Bănică e pregătit pentru semifinalele X Factor! Are doi concurenţi care "au şanse reale să câştige acest con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x