Antena Căutare

Un Jamiroquai de România. Radu Hârșulescu nu a reușit să-i dezlipească pe aleșii momentului de pe scaune!

A fost unul dintre concurenții pe care mentorul grupei l-a ales din memorie. Pur și simplu prestația sunetistului i-a rămas în minte, iar acum Radu i-a dovedit că nu s-a înșelat

A fost unul dintre concurenții pe care mentorul grupei l-a ales din memorie. Pur și simplu prestația sunetistului i-a rămas în minte, iar acum Radu i-a dovedit că nu s-a înșelat.

Dans, voce, exuberanță. Trei cuvinte care se potrivesc perfect cu ceea ce a reușit Radu Hârșulescu pe scena X Factor, cap de familie cu doi copii acasă, de la care a împrumutat inclusiv șapca.

Și-a ales să cânte Jamiroquai, un artist ciudat, dar foarte dificil. Piesa a fost grea, dar cântată bine de către inginerului de sunet care a venit să devină un nume pe scena muzicii românești și chiar dacă reacțiile juraților au fost împărțite, alegerea lui Brenciu a fost clară: „Nimeni nu se ridică de pe scaun. Ne despărțim chiar acum”

A încercat, a încercat, dar a... RATAT. Cecilia Cesario prima victimă... Bootcamp-ului.... Lacrimile l-au făcut mai puternic! Cezar Dometi, băiatul neobișnuit de vesel a făcut o nouă victimă în această seară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x