Antena Căutare

Un tort plin de sange, o piesa de Senpol si o provocare. Petri, nu vrei sa incerci si la Top Chef?

Are 19 ani si un zambet radiant. Petrica nu are nicio problema in viata si asta pentru ca e inconjurat de dimineata pana seara de bunatati si muzica. E cofetar si nu cunoaste tristetea: “Cand fac prajiturelele, cant, dansez, ma rotesc”. Are stofa de Top Chef, dar cu factorul X cum sta?

Hotarat sa castige, concurentul vine pregatit sa ii indulceasca pe jurati cu un tort insemnat cu X (daca nu ii poate convinge cu vocea). Imbracat in camasa alba si cravata neagra ca taciunele, Petrica incearca sa o ademeneasca pe Delia cu putina frisca si dulceata. Are 3xDA pentru tort, dar ce facem cu auditia?

Voi interpreta o piesa de Sean Paul, ‘So Fine’” – “Sampon?”, intreaba retoric Bittman, glumind. Pe tanar il iau transpiratiile, pupilele i se maresc si zambetul ii dispare pret de o secunda. Cum se da drumul la beat, isi revine si incepe sa recite pe o voce guturala. Delia ramane masca, iar Dan apuca tortul de pe masa si pare gata sa isi dea verdictul. Se razgandeste, il lasa jos, in timp ce Delia se pune pe dansat.

Cheloo este singurul care sta cuminte la locul sau. Asta nu inseamna ca il scuteste de un interviu ca la carte: “In primul rand, a avut text piesa? Erau chiar cuvintele lui Senpol? Inseamna ca esti aproape de piesa originala si eu nu inteleg ce zice baiatul ala”. Dan ii arunca o provocare: “Iti dau un DA daca te asezi cu fundul in tortul ala! Pe cuvantul meu!”. “Iti dam Doi de Da”, continua Cheloo. Publicul scandeaza, mai ceva ca la un meci de fotbal, in timp ce Razvan inmarmurit in backstage.

E acum sau niciodata! Petrica isi distruge munca, doar-doar l-or trece juratii. Actul sau nebunesc ii aduce un DA, un NU, iar Delia trebuie sa acorde votul final. “Pentru ca eu stiu ca esti un om de caracter [Cheloo] si daca spui “DA”, ramane DA”.

Distractia la ea acasa!... Barbie de la karaoke a gasit formula X si a castigat biletul spre finala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x