Antena Căutare

Una mai frumoasă decât cealaltă! Gemenele Majdoline și Sarah le-au furat inima lui Răzvan și Dani, dar numai UNA are factorul X!

Sunt două apariții răvășitoare, venite tocmai din Maroc pentru a cuceri juriul de la X Factor

Sunt două apariții răvășitoare, venite tocmai din Maroc pentru a cuceri juriul de la X Factor. Privirile cuceritoare i-au pus pe jar din prima clipă pe Răzvan și Dani, dar și pe jurați.

Majdoline este prima dintre ele care își ia inima în dinți și încearcă să-i impresioneze cu piesa lui Miley Cyrus - Wrecking ball. Din păcate, la așa frumusețe de fată, melodia nu s-a potrivit deloc, cel puțin după părerea lui Ștefan.

"Dacă îmi pică mie grupa copiilor e foarte bine, dacă îți pică ție te ajut eu să-i creștem. E vorba de fericirea lui Dani!", a încercat simpaticul Horia să-l convingă pe Ștefan.

Brenciu și Delia au încercat să o salveze pe "viitoarea nevastă a lui Dani", oferindu-i un DA, dar NU-ul lui Ștefan a fost de neclintit.

Poate că Sarah are mai mult noroc. Cu și mai multă încredere în sine, parcă încercând să-și răzbune sora, concurenta îi cucerește pe jurați cu piesa lui Adele - Rolling in the deep.

Talentul său este evident, iar jurații nu ezită să îi dea cei trei de DA.

"Mare greșeală că nu au venit ca un grup. Aveau mai multe șanse!", crede Ștefan.

Guvidu și Gonzales au scos MEGA-HITUL ANULUI! ”No tengo dinero iară” a primit trei de DA de la jurații X Factor... Asta înseamnă factorul X! Ana Maria Trandaf a lăsat juriul cu gura căscată şi apoi a izbucnit în lacrimi: "Pe mine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x