Antena Căutare

Unde-s doi, puterea crește! Andrei Leonte și Nati Selegean au făcut echipă

Frumoasa orădeancă s-a aflat în același loc și în același moment cu Andrei Leonte, iar această coincidență s-a finalizat cu apariția versurilor primului său single. Andrei și Nati au lucrat împreună pentru primul single al cântăreței. X Factor naște artiști, dar și prietenii pentru o viață

Unde-s doi, puterea crește! Andrei Leonte și Nati Selegean au făcut echipă
| Natalia Selegean

"Natalia a fost primul prieten pentru care am scris versuri și am descoperit cu ocazia asta că este mai greu decât atunci când fac asta pentru mine", a declarat Andrei Leonte.

”Întâmplarea a făcut ca în momentul în care am ajuns într-una din zile la studioul băieților de la Deepside Deejays unde lucram deja la primul meu single am auzit din una din încăperi vocea lui Andrei. Și am întrebat: e aici Andrei? Și nu m-am înșelat. M-am bucurat tare mult să îl văd și printre altele a ascultat și el proiectul piesei. I-a plăcut foarte mult și știind de la băieți că Andrei compune versuri i-am propus să se implice, a acceptat și ne-am gândit împreună la un subiect pe care să îl abordăm. Am pornit de la ideea femeii puternice și independente, idee pe care am simțit-o din primele beat-uri și care de altfel mă reprezintă. Iar de acolo, Andrei ”worked his magic”. Și sunt tare fericită de rezultatul întregii colaborări și mai mult decât atât se adeverește din nou zicala – nimic nu e întâmplător!”, a povestit Natalia Selegean.

În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, a avut parte de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor a lansat primul său clip!

Pentru single-ul ”Greșeala mea” filmarea clipului a durat 2 zile și 2 nopți într-un mall din Oradea.

Natalia Slegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor. Artista i-a cucerit pe români cu forța vocii sale.În prezent, Natalia lucrează la primul său album și,în continuare, este polițistă în Oradea.

Daniela “Furnica”, coregrafa de la “X Factor”: Performanţa nu-ţi iese dacă nu pui disciplină în tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x