Antena Căutare

Vedetele X Factor iau cu asalt Eurovisionul! Ascultă piesele lor din finala Selecţiei Naţionale

Au fost la X Factor, iar acum fac spectacol la Eurovision! Tudor Turcu, învingătorul sezonului doi, şi Ovidiu Anton, una dintre revelaţiile show-ului ce îţi oferă MAI MULT DECÂT VOCE, au ajuns în finala Selecţiei Naţionale

Vedetele X Factor iau cu asalt Eurovisionul! Ascultă piesele lor din finala Selecţiei Naţionale
| eurovision.tvr.ro

Au fost la X Factor, iar acum fac spectacol la Eurovision! Tudor Turcu, învingătorul sezonului doi, şi Ovidiu Anton, una dintre revelaţiile show-ului ce îţi oferă MAI MULT DECÂT VOCE, au ajuns în finala Selecţiei Naţionale.

Şi-aşa cum vedetelor le şade bine, amândoi au venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" pentru a da mai multe detalii despre participarea la Eurovision şi, evident, pentru a cânta piesele care, sperăm noi, vor beneficia de cele mai multe voturi din partea publicului.

TUDOR TURCU VREA SĂ FIM SALVAŢI

A câștigat show-ul X Factor în 2012, iar acum vrea să facă acelaşi lucru la Eurovision, unde a ajuns în finală cu o piesă ce are șanse mari să se transforme-n hit.

Se cheamă ”Save Us”, a fost compusă de Gabi Huiban, iar Tudor Turcu o cântă cum nu se poate mai bine. ”Sunt foarte încrezător și sper din tot sufletul ca piesa să ajungă în sufletele românilor”.

OVIDIU ANTON, ROCKER-ul SENSIBIL

A păşit, timid, pe scena X Factor în sezonul patru, iar Deliei a început, brusc, să-i bată inima mai tare. În faţa juraţilor şi a milioanelor de telespectatori se afla Ovidiu Anton, marea dragoste sa dragoste din copilărie. S-au îmbrăţişat, şi-au reamintit, iar apoi el ne-a sucit minţile cu o reprezentaţie de zile mari.

sursă: eurovision.tvr.ro

Suntem convinşi că ea îl va vota cu mare drag, iar el va fi în public, pe 13 martie 2015, de la 20:00, la Sala Palatului, pentru super concertul Deliei, "Pe aripi de vânt".

Şi dacă săptămâna am început-o cu o voce senzaţională, n-am fi putut s-o terminăm altfel decât cu o voce excepţională. Piesa lui Ovidiu se cheamă "Still Alive", e compusă de Linda Persson, Ylva Persson şi Peter Hageras, iar nouă ne place la nebunie.

ANTENA 1, REPREZENTATĂ DE AURELIAN TEMIŞAN ŞI TUDOR BOGDAN

Aurelian Temişan, juratul de la "Te cunosc de Undeva" şi Tudor Bogdan, voice over-ul televiziunii, sunt reprezentanţii Antenei 1 în finala Eurovision!

"Chica Latina" se cheamă piesa pe care Temişan o interpretează alături de Alexa, în timp ce "Love Won't Run Away" este melodia celor de la Blue Noise, formaţie din care face parte şi Tudor Bogdan.

Le ţinem pumnii strânşi şi îi anunţăm încă de pe acum că îi vom vota pe toţi în marea finală!

VEZI AICI TOATE PIESELE CALIFICARE LA EUROVISION

Trupa FreeStay, surpriză muzicală de mii de vizualizări! Ascultă "Cerşetori de iubire", piesa care o să cucere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x