Antena Căutare

Veronica a sterpelit din camera de machiaj un ruj si un rimel!

Unii nu au ratat nicio ocazie pentru a-si incrucisa mainile in X, altii au venit cu pancarte, iar majoritatea au pretuit ca pe ochii din cap numarul de concurs din X Factor. Cert este ca, intr-un fel sau altul, toti concurentii si-au aratat dragostea pentru X Factor si pentru muzica. O concurenta insa a demonstrat ca admiratia ei pentru concurs nu cunoaste limite.

Veronica, fana nr.1 X Factor. Trebuie sa ia un suvenir cu ea acasa!

Indiferent de verdictul juratilor, Veronica a vrut sa se asigure ca va avea un suvenir care sa ii aminteasca de X Factor mult timp de acum inainte. Asa ca, inainte de a intra pe scena, concurenta a ales un rimel si un ruj drept amintire din camera de machiaj. Apoi, a pasit plina de incredere pe scena, inaintea celor trei jurati, care au apreciat-o la adevarata valoare.

Vezi aici cum a decurs auditia ei!

Veronica a povestit insa la Acces Direct propria varianta a episodului neplacut in care a fost implicata:

Ea afirma ca obiectele erau ale ei si ca avea geanta pe masa, ceea ce surprinde, pentru ca ar fi putut pune obiectele in geanta si nu sa le bage in chiloti!

Coregrafie coreeana in culise. Sud-coreeana!... Cheloo ii trimite acasa unul cate unul: “Ca sa canti rap trebuie sa ai sange in pipota”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x