Antena Căutare

Veste dureroasă pentru Florin Răduță! Câștigătorul X Factor, în doliu după ce a pierdut un membru al familiei: ”Ai plecat cu bucăți din noi. Sunt sfâșiat!”

O veste sfâșietoare i-a smuls lacrimi de durere lui Florin Răduță. Câștigătorul X Factor și-a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața sa.

O veste sfâșietoare i-a smuls lacrimi de durere lui Florin Răduță. Câștigătorul X Factor și-a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața sa.

Anunțul morții bunicului artistului a fost făcut pe internet, iar cuvintele lui Florin i-au emoționat pe fani, care i-au lăsat mesaje de condoleanțe și de susținere.

”Ai plecat si nu stii ce ai lasat in urma ta. Ai plecat cu bucăți din noi,prin suferinta îndelungată pe care nu o meritai.Iti multumesc pentru ce ai facut pentru mine,pentru ca m-ai crescut si tie iti datorez totul.
Fiecare cuvânt ma sfâșie încât nu simt....te-am iubit,te iubesc si niciodata nu o sa te uit!
As vrea ca Dumnezeu sa imi ia tot si sa nu se intample nimic din ce mi-a oferit ....dar se te aduca inapoi.
Eroul meu, tataia meu frumos.
Dumnezeu sa te ierte”,
a fost mesajul postat de Florin Răduță pe pagina sa de Facebook.

PRESELECȚII X FACTOR 2017. Pe 2 şi 3 MAI, vino să-ți încerci norocul, la CLUJ NAPOCA! Tu poți fi următorul X FACTOR... Cheryl Cole, fosta jurată „X Factor”, și iubitul ei cu zece ani mai tânăr au ales numele pentru bebelușul lor. Îl vor b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x