Antena Căutare

Vezi concurenta care l-a lasat pe Cheloo fara cuvinte, astazi la 20.30!

Dupa doua duminici, telespectatorii si-au putut da seama foarte clar ca toti cei care s-au bazat mai mult pe sansa decat pe calitatile pe care trebuie sa le aiba un star au fost aspru taxati de cei trei jurati.

Vezi concurenta care l-a lasat pe Cheloo fara cuvinte, astazi la 20.30!
Vezi concurenta care l-a lasat pe Cheloo fara cuvinte, duminica la 20.30!

Dupa doua duminici, telespectatorii si-au putut da seama foarte clar ca toti cei care s-au bazat mai mult pe sansa decat pe calitatile pe care trebuie sa le aiba un star au fost aspru taxati de cei trei jurati. Replicile lui Cheloo sunt memorabile si dure si nici Dan Bittman n-a tolerat vreo scapare de voce din partea vreunui concurent. Delia, cu toate ca a si declarat ca nu-i place sa dea verdicte de genul “Raspunsul meu este nu“, nu face concesii nimanui. “Telul meu, al nostru, este sa gasim un om cu adevarat talentat, cu care sa ne mandrim, nu sa ne fie rusine, sa fie un model”, a spus Cheloo si a actionat in consecinta.

Din cei cinci mii de oameni care s-au inscris la preselectii, au existat cativa care l-au lasat pe neinduplecatul Cheloo, fara replica. Unul dintre ei i-a smuls chiar un cuvant de apreciere maxima, “Extraordinar” a exclamat juratul X Factor, entuziasmat de prestatia concurentului. Mai mult decat atat, unei tinere de nici 17 ani, i-a spus ca n-are alte cuvinte, decat un simplu si hotarat “Da”. Tot in aceasta editie, telespectatorii ii vor vedea pe cei trei exigenti jurati intr-o ipostaza in premiera: se ridica in picioare, pentru ca au in fata lor adevarate talente. Le vei vedea si tu duminica aceasta, de la 20.30, doar pe Antena 1!

Juratul X Factor Cheloo: "Sunt un om serios, frate! Desi lumea nu crede"...... Astazi, de la 20.30, la X Factor: Un viitor preot canta rap, gemeni fac duet si un concurent isi iese din fire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x