Antena Căutare

VIDEO. Bătaie pe scenă la preselecțiile X Factor. Au venit prietene și au plecat cu mare scandal!

Pe lângă vocile uriașe care au fost scoase la lumină de celebrul talent-show, pe scena X Factor s-au petrecut, de-a lungul timpului și multe episoade mai puțin obișnuite. De la prestații mediocre, până la leșinuri sau certuri crunte, toate au putut fi văzute de fanii emisiunii.

Unul dintre cele mai neobișnuite momente petrecute vreodată la X Factor s-a consumat cu câțiva ani în urmă, în Marea Britanie, unde două foarte bune prietene au venit să-i cucerească pe jurați și pe telespectatori cu vocile lor.

Pentru că piesa interpretată de Abby și Lisa, care împreună formau trupa Ablisa, nu a ajuns la sufletul „judecătorilor”, iar criticile au venit în valuri, cele două au început să se certe. Nimic neobișnuit până aici, numai că în momentul în care cele două prietene au fost invitate să părăsească scena, Abby a lovit-o pe Lisa direct în figură, spre uluirea generală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul a devenit unul viral, filmulețul cu bătaia celor două adunând peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cum se distrează ea, nu o mai face nimeni! Noi imagini din vacanța Deliei, jurata „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x