Antena Căutare

VIDEO! Cheloo te asteapta la auditiile X Factor

Cheloo te cheama la auditiile X Factor. Daca vrei sa urci pe scena sa te vada familia, prietenii si iti doresti sa demonstrezi tuturor ce poti, trebuie sa te prezinti la auditiile pentru show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din Romania.

Cheloo, unul dintre cei trei membri ai juriului X factor, ii asteapta la auditii pe toti care au talent si carora le-ar putea fi mentor. Pentru acestia, rapperul a inregistrat un mesaj special prin care ii indeamna sa se prezinte la preselectii.

Articolul continuă după reclamă

In aceasta toamna Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. In 2011, X Factor Romania nu a fost doar o desfasurare incredibila de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastra: 200.000 de euro. X Factor le ofera romanilor talentati, care au voce, prezenta scenica, curajul de a se face remarcati, puterea de a transmite emotie si a face show pe scena, oportunitatea de a-si schimba vietile, dar si un substantial premiu.

VIDEO! Dan Bittman, Delia Matache si Cheloo, cel mai dur juriu!... Leona Lewis: concurenta de aur de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x