Antena Căutare

VIDEO: Ţi se ridică părul pe mâini! Chris Rene, gunoierul care are lumea întreagă la picioare! A făcut furori la X Factor USA

Are talent cu carul, are ritmul în sânge, iar versurile parcă îi curg prin vene. Povestea lui Chris Rene a impresionat milioane de oameni şi i-a cucerit definitiv.

Are talent cu carul, are ritmul în sânge, iar versurile parcă îi curg prin vene. Povestea lui Chris Rene a impresionat milioane de oameni şi i-a cucerit definitiv.

În 2011, în primul sezon al super show-ului X Factor USA, apărea un tip destul de timid, cu un zâmbet ştrengăresc. Acea zi avea să-i schimbe destinul.

Viaţa lui Chris Rene e mai tare decât orice scenariu de film. Se trage dintr-o familie de muzicieni, iar la 12 ani înfiinţa trupa "Diversion", alături de alţi doi prieteni. Visa să ajungă departe, dar drumul către succes n-a fost deloc uşor. Undeva, s-a pierdut pe drum: a picat în capcana drogurilor şi a alcoolului. A încercat toate substanţele interzise şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza lor. Singura soluţie pentru a-şi câştiga pâinea a fost să devină gunoier. Nu îi este deloc ruşine să recunoască asta.

Pe scena X Factor a venit să arate lumii că există o a doua şansă. A interpretat piesa "Young Homie", melodie compusă chiar de el. A avut un succes uriaş! L.A. Reid, celebrul producător de la Sony, s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat din tot sufletul. "Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost cea în care s-a născut fiul meu. A doua, când am renunţat definitiv la droguri. A treia e cea pe care o trăiesc acum, la X Factor", povestea Chris.

Priviţi un moment care va rămâne pe veci în istoria show-ului X Factor!

Ăsta e HITUL ANULUI! "Frăţică, dă-mi o bucăţică" a făcut senzaţie la X Factor! Kapushon eşti BETON... Moment unic la Neatza! Rafaelo Varga, concurentul care a cucerit toată România, le-a pregătit fanilor o surpriză uriaşă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x