Antena Căutare

Vineri, de la 20:30, începe "X Factor"! Delia a lansat un videoclip incendiar! "Pe aripi de vânt" a întrecut toate aşteptările

În urmă cu câteva zile, Delia ne anunţa că ne-a pregătit o surpriză de zile mari, iar fanii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă despre ce este vorba.

În urmă cu câteva zile, Delia ne anunţa că ne-a pregătit o surpriză de zile mari, iar fanii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă despre ce este vorba.

Ei bine, ieri, jurata "X Factor" şi-a lansat cel mai nou single, "Pe aripi de vânt", într-un club din Bucureşti. Într-o ţinută nonconformistă, cu influenţe rock, Delia a încins atmosfera în localul în care s-au adunat sute de admiratori şi apropiaţi.

"<<Pe aripi de vânt>> e o piesă superbă, romantică, boemă, cu un videoclip în zona circului retro al anilor '60, '70", a declarat jurata "X Factor".

Pentru că o admiră foarte mult, din public nu putea să lipsească tocmai Jo, finalista show-ului "X Factor". "După părerea mea, Delia este cea mai bună cântăreaţă din România. Este un artist complet. Sunt fan, prieten, îi sunt alături şi sunt foarte mândră de faptul că am putut să o am ca mentor la X Factor", a mărturisit Jo.

Horia Brenciu anunță premiera X Factor... pe note muzicale! Vezi prima ediție a supershow-ului vineri, de la ora 20.30!... Vineri, de la 20:30, ai marea premieră!!! Mini-Antonia a făcut furori pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x