Antena Căutare

Vineri seară, în etapa de Bootcamp din show-ul de la Antena 1, Delia și-a ales concurenții cu care merge la Duelurile X Factor

Cea de-a doua ediție de Bootcamp din acest sezon a adus pe scena X Factor grupa celor peste 21 de ani, coordonată de Delia

Cea de-a doua ediție de Bootcamp din acest sezon a adus pe scena X Factor grupa celor peste 21 de ani, coordonată de Delia. Cei 14 concurenți s-au pregătit intens pentru această etapă, iar emoțiile s-au strecurat printre ei. Veniți din toată țara, dar și de peste Prut, români, italieni sau americani, concurenții au avut un singur obiectiv: să o convingă pe jurata Delia că merită să parieze pe ei pentru următoarea etapă a emisiunii, Duelurile.

Așa se face că fiecare a încercat să impresioneze cu un moment atent ales. Dacă la audiții a fost o adevărată tigroaică, la Bootcamp Anastasia Ursu a arătat că eleganța nu îi știrbește cu nimic talentul și charisma. Și Dana Marchitan a schimbat macazul la Bootcamp și a prezentat un moment complet diferit de musicalul din audiții. Andrei Ioniță a păstrat ca element definitoriu nu numai cușma, ci și atitudinea pe scenă. În plus, acesta a ținut să le dăruiască celor trei jurați, la filmări, câte o cușmă tradițională. Exigentă și cu o strategie clară în minte, Delia le-a mărturisit tuturor că începând din această fază a show-ului totul trebuie luat foarte în serios, nimic nu mai este o joacă, pentru că fiecare mică greșeală este taxată. La final, cei șase care au convins-o pe jurată că merită să ocupe un loc pe scaunele albe salvatoare sunt: Andrei Ioniță, Alex Vasilache, Sasha Călinescu, Anastasia Ursu, Randy Roberts și Dana Marchitan.

Anastasia Ursu vine din Republica Moldova. De la prima apariție pe scenă a arătat ce înseamnă să cânți cu suflet, să ai factorul X, să cucerești publicul. Moldoveanca în vârstă de 28 de ani provine dintr-o familie de artiști circari, tatăl său fiind clovn, iar mama, fostă gimnastă, dresoare de câini în prezent. Visul ei a fost de mică să cânte, iar faptul că a fost aleasă de Delia pentru Dueluri a bucurat-o până la lacrimi.

Andrei Ioniță este student și vine tot din Republica Moldova. La audiții, interpretarea sa l-a făcut pe Ștefan Bănică să îi spună: „ce ai făcut tu aici se numește moment artistic. Un cântec manifest. Nu cred că există român care să asculte și să nu vibreze.” Andrei are 23 de ani și vine din Dubăsari, Transnistria. Este un adevărat personaj, care se remarcă prin umorul său, dar și simțul patriotic foarte pronunțat. Se caracterizează drept un rebel și spune că nu îi place să se încadreze în tipare. Iubește tot ce ține de casă, de rădăcini, iubește spiritul moldovenesc și mărturisește că sufletul lui aparține Nistrului, locul unde a copilărit. Andrei nu are studii muzicale, dar simte că muzica este viața lui, scrie versuri și i-ar plăcea să fie compozitor. A învățat singur să cânte la chitară, la 19 ani a văzut o chitară într-o vitrină, a cumpărat-o și a început să studieze.

Basrabeancă este și Dana Marchitan, o artistă de 32 de ani, cu umor, atitudine și mult talent. Este mama unui băiețel extrem de simpatic, iar la audiții a fost autoarea unui dialog spumos cu Horia Brenciu. O altă artistă, de data asta din Capitală, care merge mai departe în echipa Deliei, este Sasha Călinescu. Solista provine dintr-o familie de artiști, tatăl ei fiind un sculptor în vârstă de 80 de ani, iar mama pictoriță.

E pe jumătate american, pe jumătate italian, dar a venit la X Factor România. Randy Roberts este o prezență plină de viață și optimism. De profesie solist, acesta are o trupă de 12 membri și a fost backing vocals pentru nume mari ale muzicii internaționale, precum Phil Collins sau Craig David. Mai mult decât atât, pasiunea pentru muzică a lui Randy este o moștenire de familie pentru că acesta este fiul unuia dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii anilor ’60, Rocky Roberts. „El este cel care m-a făcut să înțeleg ce vreau să fac cu viața mea”, a spus Randy la audiții.

Iar Alex Vasilache nu mai are nevoie de nicio prezentare. Solistul trupei Jukebox a fost ales de Delia să se numere printre cei șase norocoși. Acesta a declarat că vrea să stea cât mai mult în concursul X Factor pentru că, deși face parte dintr-o formație cunoscută și are o carieră în muzică, deși oamenii îl recunosc, puțini sunt cei care știu ce poate face el pe scenă.

Săptămâna viitoare X Factor vine în porție dublă: miercuri, 9 decembrie, de la 20.30, și vineri, 11 decembrie, ora 20.30.

Delia, jurată a emisiunii ”X Factor”, escapadă la Viena! Cum se pregătește aceasta de Crăciun... DELIA nu l-a așteptat oricum pe Moș Nicolae! S-a deghizat în Frida Kahlo și și-a lustruit ghetele roșii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x