Antena Căutare

Marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Vlad Drăgulin îi dăruiește un talisman norocos unui fost concurent „X Factor”

Vlad Drăgulin îi va oferi unui fost candidat înscris pentru o a doua șansă, un talisman norocos: “Să îmi dai brățara abia la sfârșit, după ce câștigi X Factor!“, îl va încuraja acesta.

Toți candidații ce trec pragul platoului X Factor au parte de încurajări încă din culise, iar cea de-a șaptea ediție a emisiunii de la Antena 1, difuzată marți seară, de la ora 20:00, nu va face excepție. Chiar dacă o parte dintre concurenți nu sunt la prima apariție pe scena show-ului, emoțiile pot surprinde și, mai ales, pot influența orice audiție. Tocmai din acest motiv, chiar înainte de a păși în fața juraților, Vlad Drăgulin îi va oferi unui fost candidat înscris pentru o a doua șansă, un talisman norocos: “Să îmi dai brățara abia la sfârșit, după ce câștigi X Factor!“, îl va încuraja acesta.

Simion Caragia a reușit, acum doi ani, să o impresioneze pe Delia până la lacrimi. Jurata nu doar că a catalogat audiția sa din trecut drept cel mai sensibil moment din sezon, ci a avut și încredere că ar putea face o figură bună în etapa de Bootcamp. Deși tânărul a fost primul care a ocupat un scaun, a fost și primul care s-a ridicat, motiv pentru care s-a reîntors la X Factor pentru a demonstra că a evoluat: “Abia aștept să repun piciorul pe scena X Factor. Cu mai multă încredere și cu o voce mult mai pregătită. Când am fost eliminat, am fost dezamăgit pe moment, dar apoi am ascultat înregistrările și mi-am dat seama că au avut dreptate. ”

Care va fi reacția juraților când Simion va reintra pe scenă, dar și cât de norocos se va dovedi a fi talismanul oferit de Vlad Drăgulin, telespectatorii Antena 1 vor putea afla marți, într-o nouă ediție a show-ului X Factor, de la ora 20:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x