Antena Căutare

Vorbeşte mult, se "energizează" pe scenă şi s-a dezbrăcat în faţa juraţilor! Aurelia, show total la 52 de primăveri

Hai să fim serioşi, la prima vedere, ne pregăteam de un moment de râs, încheiat spectaculos, cu trei de "NU" puşi la pachet. Şi n-am fost departe de adevăr

Hai să fim serioşi, la prima vedere, ne pregăteam de un moment de râs, încheiat spectaculos, cu trei de "NU" puşi la pachet. Şi n-am fost departe de adevăr. Dar haideţi să vă spunem o poveste frumoasă, printr-un om mai efervescent decât ai văzut vreodată.

În buletin apare scris Aurelia Ciornea, e contabilă, dar nu-i place să-şi calculeze vârsta. Ne spune, pe repede înainte, că face parte din categoria 40+ şi sare peste subiect ca Nadia Comăneci peste... Ok, să nici nu exagerăm acum. Şi sare peste subiectul cu vârsta, trecând la altele. Vorbă multă, juraţi în stand-by şi doamna Aurelia într-o formă de zile mari.

Punctează cu o declaraţie de dragoste pentru Ştefan Bănică, iar apoi trece la ce ştie ea mai bine. La cântat, la spectacol total. Pe final, când poate o mai lasă puterile, prinde repede energie cu o ... duşcă de "licoare magică".

Poate şi de acolo urmează momentul în care, pe neaşteptate, tanti Aurelia renunţă la haine şi rămâne (nu, nu în contabilitatea goală!!!) în ceva mult mai sexy. Noi am rămas fără replică, dar în mod clar avem nevoie de aşa ceva mai departe. E factor X cât vezi cu ochii. E o calificare cu trei de DAAAA!!!

Cei 9 MAGNIFICI, care au uimit X Factor! Trupa Bravissimo vă va face pielea "de găină" cu interpretarea lor... O concurentă de 52 de ani i-a compus versuri lui Ștefan Bănică la X Factor. Vezi rezumatul ediției 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x