Antena Căutare

Vruum, vruuum... Politistul care se desCATUSEaza pe motor

Este un baiat bun la munca si un bad boy in calatorii. Doru are o natura duala: ziua, e ofiter la cercetare penala, strange probe, declaratii si pune catuse baietilor rai, iar in timpul liber, se urca pe motor, bijuteria lui cea mai de pret, si bate tara in lung si in lat. “Asa simt ca sunt liber, ma descatusez”, spune el.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml>Doru are o natura duala: ziua, e ofiter la cercetare penala, strange probe, declaratii si pune catuse baietilor rai, iar in timpul liber, se urca pe motor, bijuteria lui cea mai de pret, si bate tara in lung si in lat. “Asa simt ca sunt liber, ma descatusez”, spune el.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Trupa lui este echipa de calatori nomazi, motociclisti care l-au auzit cantand si adora cum suna muzica rock, la chitara. “Dupa revolutie, cand se lua curentul, tata avea o chitara si la lumina lumanarii ne canta. De aici am prins dragostea pentru instrument”, explica politistul de numai 25 de ani.

Pare un copilandru cand intra pe scena, dar curand, juratii, in frunte cu durul Cheloo, isi dau seama ca vorbeste foarte serios. Este ofiter de politie si legatura directa dintre sectie si Parchet. II place muzica buna asa ca, in loc sa isi aleaga unul dintre hiturile verii pentru auditie, opteaza pentru “Italiano”, Toto Cutugno.

Articolul continuă după reclamă

Tanarul se simte perfect pe scena X Factor, iar piesa suna de minune. In fata acestui juriu, isi vede visul implinit: “Am fost la concertele fiecaruia dintre voi, mi se pare minunat ca acum voi ma ascultati pe mine”.

In ciuda instinctului sau natural cand vine vorba de politie, Cheloo il trece pe Doru in etapa urmatoare: “Votul meu este DA”. Simplu si la obiect. Dar Bittman si Delia? Inca doi de DA!

Visul american se poate implini la X Factor Romania? O new-yorkeza get-beget pariaza pe asta!... ALORS ON DANCE!!! Bittman l-a trimis la Bendeac, Bendeac la Bittman si tot asa: Cristi Geambasu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x