Antena Căutare

X Factor 2016 și-a ales finaliștii! Olga, Raul, Alex și Marcel sunt cei patru fantastici !

Pentru patru dintre cei șapte semifinaliști X Factor drumul continuă. Voturile telespectatorilor, spectatorilor și juraților i-au trimis în Marea Finală pe Olga Verbițchi, Alex Mladin și Raul Erengep, în vreme ce Marcel Roșca a fost alesul juriului pentru ulitma fază a show-ului

Pentru patru dintre cei șapte semifinaliști X Factor drumul continuă. Voturile telespectatorilor, spectatorilor și juraților i-au trimis în Marea Finală pe Olga Verbițchi, Alex Mladin și Raul Erengep, în vreme ce Marcel Roșca a fost alesul juriului pentru ulitma fază a show-ului.

Ultima eliminată din cursa pentru premiul de 100.000 de euro, care răsplătește cea mai bună voce de la X Factor, a fost Loredana Anghelache.

Aceasta a pierdut lupta cu Marcel Roșca pentru ultimul loc ce duce în Marea Finală, iar tânărul născut peste Prut merge mai departe și speră să dea lovitura vinerea viitoare, în ultima ediție a actualului sezon X Factor.

Dramatism extrem. Horia Brenciu are doi dueliști, iar Delia a rămas fără un muschetar. Marcel vs. Loredana și Emilian e ... S-au ales finaliştii acestui sezon X Factor: Olga, Alex, Raul şi Marcel vor lupta pentru 100.000 de euro...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Ultimele știri
x