Antena Căutare

Niște... diavolițe cu chipuri și voci de îngeri! Emoțiile devin insuportabile după momentul celor de la Angels: „E o alegere grea!”

Angels este o altă trupă formată de Horia Brenciu din trei fete care au participat separat la audiții.

Angels este o altă trupă formată de Horia Brenciu din trei fete care au participat separat la audiții. Diana Zaharia, o tânãrã de doar 15 ani, din Galaţi, a mãrturisit încã de la bun început cã nu are emoţii, dar şi faptul cã la un moment dat a fost la un pas sã renunţe la visul sãu, muzica. „Ai fost fenomenalã, fantasticã, fabuloasã!”, i-a spus Delia, în vreme ce Horia Brenciu i-a dat întâlnire: „Ne vedem în finala X Factor!”. Noua ei colegă, Ana Maria Tilici, a venit singură la ”X Factor”, în timp ce mama sa a rămas acasă alături de frățiorul său în vârstă de doar 1 an și opt luni. ”Aș vrea ca totul să iasă bine, de aceea am emoții să nu greșesc cu nimic”, a spus Ana Maria, care a fost la un pas de a se răzgândi pe drumul spre audiții. ”Ai făcut foarte bine că ai luat microbuzul și ai venit aici! Bravo!”, i-a spus direct Horia Brenciu. Ana a reușit în doar câteva minute să primească cele patru voturi ale juraților, dar și o lecție importantă: să nu se mai abată din drumul ei în muzică. Cea de-a treia membră a trupei Angels este Cristina Antonescu, din Brãila, căreia i-au purtat noroc accesoriile pe care Mihai Bendeac I le-a oferit, din recuzita lui Drãgulin, înainte de a urca pe scenã. “Ai cântat bine, cu poftã, şi s-a simţit!”, i-a mãrturisit Ştefan Bãnicã, în vreme ce Horia Brenciu a completat: “Niciodatã nu am auzit o persoanã spunând cu atâta bucurie <toxic>!”, fãcând referire la numele piesei pe care a ales-o concurenta. “Cine ia acest grup, al fetelor tinere, o sã aibã cele mai grele alegeri, cele mai multe drame, va fi un calvar pentru antrenorul fetelor tinere!”, a mai completat Horia.

Și „visul” i s-a îndeplinit juratului. Christina Aguilera - "Show Me How You Burlesque" e o piesă foarte grea, dar așa cum se întâmplă de obicei la un astfel de talent show, nimic nu este imposibil. E dificil însă pentru ceilalți ocupanți ai scaunelor care duc la duel pentru că emoțiile devin insuportabile până la aflarea deciziei finale.

VOX ne-a făcut să ne simțim... altfel. „You make me feel like a natural woman”, o piesă perfectă pentru o trupă perfectă... Patru voci strălucitoare precum diamantele. Finalul serii este incandescent după un „Perdono” perfect!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x