Antena Căutare

O alegere neobișnuită pentru o asemenea trupă. Andreea și Bișu au fost regina și regele scenei la X Factor: „Ce taree...”

Andreea Monac și Vlad Bișu au devenit o trupă datorită mentorului Horia Brenciu, chiar dacă la audiții au participat separat

Andreea Monac și Vlad Bișu au devenit o trupă datorită mentorului Horia Brenciu, chiar dacă la audiții au participat separat. Versurile adaptate ale tânărului vlogger Vlad Bișu au făcut-o pe Delia să cânte alături de el pe refren, de la masa juriului, iar carisma i-a asigurat 3 de DA din partea specialiștilor: ”Mi se pare că e foarte potrivit pentru un grup.

A meritat șansa asta și sper să îi folosească”, a spus Delia. Și Andreea Monac i-a cucerit pe cei patru jurați cu energia ei și a reușit să scape de emoții după ce a intrat pe scenă și a început să cânte, așa că nu a durat mult până au venit și cei patru de DA. ”Cred că ești bucuria de care avem nevoie la X Factor!”, i-a spus atunci Horia Brenciu.

Piesa aleasă de cei doi pentru a merge la dueluri a animat teribil atmosfera, ceea ce jurații așteptau de la această trupă cu totul neobișnuită. No Diggity a sunat perfect, dar răspunsul aparține unui singur om: Horia Brenciu.

E ca la război. Toată lumea vrea la dueluri. Michael ar fi fost mândru să-i vadă pe NO Fingerprints: „De ce ați ales pie... Hello, talent, hello, tinerețe! Un praf de stele, care ne-a alinat urechile: „Mi-ați plăcut de la început până la sfârși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x