Să fie un semn? Ioana Bulgaru, răvășitoare în duetul cu Jeremy Ragsdale: „Dar poate acum e rândul tău”

Ioana s-a întors pe scenă alături de unul dintre idolii săi, așa cum singură declara înainte de începutul celei de-a doua prestații din Marea Finală. Ce-a ieșit? A ieșit un duet demențial, desprins parcă din musical-urile de pe Brodway

Ioana s-a întors pe scenă alături de unul dintre idolii săi, așa cum singură declara înainte de începutul celei de-a doua prestații din Marea Finală. Ce-a ieșit? A ieșit un duet demențial, desprins parcă din musical-urile de pe Brodway.

Un fost câștigător X Factor și un potențial câștigător al talent-show-ului difuzat de Antena 1 au fost creatorii unui moment care i-a lăsat inclusiv pe jurați fără prea multe cuvinte. Inclusiv versurile improvizate au dat o altă aură prestației celor doi, iar publicul nu va trece cu vederea aceste detalii, care de multe ori fac diferența într-o astfel de seară.

„Au fost prefecți unul alături de celălalt. Chiar dacă Jeremy e un devorator și rade tot în jurul său, de această dată a reușit să o pună pe Ioana în valoare”, a spus Ștefan Bănică, omul care a antrenat-o pe mezina galei pentru Marea Finală.

Ultimele știri