Antena Căutare

VOX ne-a făcut să ne simțim... altfel. „You make me feel like a natural woman”, o piesă perfectă pentru o trupă perfectă!

Iuliana, solista trupei VOX, a pășit pentru a doua oară pe scena X Factor, de data aceasta însă și împreună cu instrumentiștii formației

Iuliana, solista trupei VOX, a pășit pentru a doua oară pe scena X Factor, de data aceasta însă și împreună cu instrumentiștii formației: ”Mă bucur foarte mult să pot fi aici în formula asta , e minunat când totul este live”, spune ea. De aceeași părere au fost și jurații care au apreciat momentul de senzație oferit de trupă și care au dat patru de DA la audiții.

Acum trupa nu mai are nevoie de patru voturi pozitive pentru a merge mai departe, ci de o singură vorbă bună de la unul dintre cei patru ași de la masă.

Cu vocea ei, Iuliana poate fi o candidată la câștigarea X Factor 2018, iar atunci când e acompaniată de niște instrumentiști buni, totul devine absolut minunat. Melodia i-a pus în valoare glasul într-un moment în care totul pare posibil în această seară de excepție, marca X Factor.

Hello, talent, hello, tinerețe! Un praf de stele, care ne-a alinat urechile: „Mi-ați plăcut de la început până la sfârși... Niște... diavolițe cu chipuri și voci de îngeri! Emoțiile devin insuportabile după momentul celor de la Angels: „E o ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x