Antena Căutare

X Factor 2020. Anne Laura Noupadja a făcut senzație cu look-ul său, iar Ristei s-a gândit deja la o trupă de fete pentru ea

Anne Laura Noupadja a venit în sezonul 9 „X Factor” și i-a impresionat pe jurați cu atitudinea și look-ul ei. Deși modul în care a cântat nu i-a dat pe spate pe membrii juriului, Ristei a insistat ca Laura să obțină 3 de „Da” pentru a putea face parte dintr-un grup.

Anne Laura i-a impresionat pe jurați cu look-ul său Galerie
Anne Laura i-a impresionat pe jurați cu look-ul său

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Anne Laura Noupadja locuiește în Ilfov și nu este novice în industria muzicală, ea având două colaborări la activ cu CRBL și DJ Project. După colaborări, tânăra de 27 de ani a fost plecată în Franța pentru a-și termina studiile în economie și s-a întors în țară pentru un restart în lumea muzicii.

De cum a văzut-o, Florin Ristei a spus că atitudinea și look-ul Laurei s-ar potrivi într-un grup.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Modul în care concurenta a interpretat melodia „Rumour Mill”pe scena „X Factor” nu l-a impresionat pe juratul Ștefan Bănică, care a oprit-o pe concurentă în timpul prestației.

„Mie îmi placi foarte tare. Ai atitudine, arăți într-un fel, ești total specială, dar păcat cu cântatul ăsta”, a comentat Ștefan Bănică prestația Laurei.

Anne Laura Noupadja a urcat singură pe scena „X Factor”, dar Florin Ristei a convins-o să formeze un grup: „Să vedem experimentul!"

Totuși, Florin Ristei a văzut potențial în concurenta de 27 de ani și i-a rugat pe colegi să-i ofere voturi, pentru ca el să o poată introduce într-un grup:

„Am avut intuiție bună la început. Cred că te-ai potrivi într-un grup. Îți zic părerea sinceră. Cred că te-ar ajuta pentru că dacă aveai cu cine să te completezi nu ți-ar fi fost așa de greu, nu-ți pierdeai suflul. Nu cred că poți străluci încă singură”, i-a spus Florin Ristei Laurei.

Delia l-a aprobat pe Ristei în ceea ce privește potrivirea Laurei într-un grup.

Nici Loredana nu s-a declarat mulțumită de prestația vocală a artistei:

„Atitudine bună, intonație mai puțin bună”, a comentat Loredana prestația Laurei.

Ristei și-a rugat colegii să-i ofere posibilitatea de a o selecta pe Laura dintr-o listă de așteptare.

„Cu mentor bun eu zic că merge. Și într-o combinație potrivită. Dacă vreți să mă ajutați”, a spus Florin Ristei, oferindu-i primul vot de „Da” Laurei Noupadja.

„Eu vreau să-l ajut pe domnul Ristei. Am încredere că poate să facă treabă bună cu grupurile, așa că răspunsul meu este Da”, și-a motivat Ștefan Bănică votul.

Citește și: Zorana Samson, o adevărată apariție pe scena X Factor: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special"

De asemenea, și Loredana i-a dat un vot afirmativ Laurei: „Să vedem experimentul”.

Delia a fost ultima care a votat, având în vedere că Laura s-ar fi încadrat în categoria de vârstă a echipei sale: „Să știi că e o chestie matematică, îmi revine acest <<Nu>> pe care trebuie să-l dau”.

Cu trei de „Da”, Anne Laura se află pe lista de așteptare, iar Florin Ristei s-a gândit deja la o combinație de grup în care ar putea să o introducă. Așadar, Ristei se gândește la o alăturare între Anne Laura și o altă concurentă exotică.

„Mi-a plăcut Anne Laura foarte tare și am vrut-o din prima într-un grup. Am și văzut combinația. Vreau să mă sfătuiesc bine cu Delia, vreau să o răpesc pe Naomi spre grupuri. Aș vedea un grup din cele două, două exotice și două românce, să se salte una pe alta. Sexy, frumos îmbrăcate, apariții, aceeași înălțime”, și-a dezvăluit Florin Ristei intențiile în testimonial.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Daria Pintilie, motiv de dispută între Bănică și Ristei: „Pot să o iau eu într-un grup. Ai cântat blană”... X Factor 2020. Marian și Teodora i-au dat pe spate pe jurați cu o interpretare originală a piesei „Billie Jean”: „Excepț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Vineri, 24.12.2021, 01:54
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Andrada Precup i-a cucerit pe jurații X Factor 2020, dar și pe telespectatori cu timbrul său vocal și povestea de viață. Iată cum arată acum câștigătoarea sezonului 9.

Sambata, 29.04.2023, 09:21
EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, au vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre relația specială pe care o au, cum au petrecut Crăciunul și cum i s-a schimbat viața lui Nick după ce a câștigat show-ul de la Antena 1.

Miercuri, 12.01.2022, 16:17
Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Adrian Petrache, fostul concurent al sezonului 9 X Factor, s-a schimbat complet de la ultima apariție TV. Tânărul s-a filmat în timp ce cânta și a publicat videoclipul pe contul de Instagram.

Marti, 11.01.2022, 13:42
Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor. Loredana și concurentul său au sărbătorit marea victorie cu o petrecere neașteptă, care a surprins prietenii din mediul online.

Miercuri, 29.12.2021, 11:40
Ultimele știri
x