X Factor 2020. Cine sunt italienii de la Super 4 și cum s-au făcut cunoscuți în țara lor natală

”Muzica italiană a cucerit X Factor România”, suna multe dintre titlurile publicațiilor din Italia după prestația grupului Super 4, compus din Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr.

Grupul Super 4, compus din Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr. a făcut spectacol la X Factor 2020

Antena 1

Italienii au făcut spectacol pe scena concursului X Factor, acolo unde au interpretat piesa Caruso. Jurații s-au arătat impresionați de momentul lor, iar Delia nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

"Eu nu mă așteptam să plâng la masă! Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!", spunea artista.

Pentru etapa Duelurilor, băieții de la Super 4 au ales piesa Grande Amore și au demonstrat încă o dată cât de bine sună vocile lor. Toți i-au privit cu ochii larg deschiși în timpul prestației, iar ropotele de aplauze de la final au curs fără încetare.

Cum a luat naștere grupul Super 4

Proiectul Super 4 s-a născut grație casei de discuri Diva's Music Production, condusă de Gabriela Serban și Danilo Riccardi.

Dar cei 4 membri ai grupului sună bine și individual, iar asta au demonstrat de-a lungul timpului. Fiecare a reușit să se impună la mai multe concursuri de profil, înainte să se găsească.

Ba mai mult, unul dintre ei a compus hitul cu care Italia a participat la faimosul Eurovision, în anul 2015.

Cine sunt componenții grupului Super 4

Gregorio Rega are 33 de ani și este câștigătorul premiului ”All Together Now”, în vreme ce lui Francesco Boccia îi aparține hitul internațional Grande Amore. Piesa a obținut premii la Festivalul Sanremo în 2015 și, tot în același an, a fost alegerea Italiei pentru Eurovision.

Nici colegii lor nu sunt mai puțin cunoscuți. Salvatore Lampitelli Sabba, sau simplu Sabba, așa cum se intitula când performa solo, are mai multe piese care au prins la public.

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

Citește și: X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Semifinală

”Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional.”, scrie el în descrierea site-ului său.

De cealaltă parte, Aurelio Fierro Jr. provine dintr-o familie de artiști și a copilărit printre discurile de vinil ale bunicului său, Aurelio Fierro sr. La vârsta de 14 ani și-a început cariera ca multi-instrumentist și cântăreț.

Curând, a ajuns pe scene importante și în anii următori s-a alăturat mai multor grupuri. El face parte și din orchestra musicalului ”Notre Dame De Paris”.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri