Căutare Live

X Factor 2020. Cine sunt italienii de la Super 4 și cum s-au făcut cunoscuți în țara lor natală

”Muzica italiană a cucerit X Factor România”, suna multe dintre titlurile publicațiilor din Italia după prestația grupului Super 4, compus din Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr.

Grupul Super 4, compus din Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr. a făcut spectacol la X Factor 2020

Antena 1

Italienii au făcut spectacol pe scena concursului X Factor, acolo unde au interpretat piesa Caruso. Jurații s-au arătat impresionați de momentul lor, iar Delia nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

"Eu nu mă așteptam să plâng la masă! Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!", spunea artista.

Pentru etapa Duelurilor, băieții de la Super 4 au ales piesa Grande Amore și au demonstrat încă o dată cât de bine sună vocile lor. Toți i-au privit cu ochii larg deschiși în timpul prestației, iar ropotele de aplauze de la final au curs fără încetare.

Cum a luat naștere grupul Super 4

Proiectul Super 4 s-a născut grație casei de discuri Diva's Music Production, condusă de Gabriela Serban și Danilo Riccardi.

Dar cei 4 membri ai grupului sună bine și individual, iar asta au demonstrat de-a lungul timpului. Fiecare a reușit să se impună la mai multe concursuri de profil, înainte să se găsească.

Ba mai mult, unul dintre ei a compus hitul cu care Italia a participat la faimosul Eurovision, în anul 2015.

Cine sunt componenții grupului Super 4

Gregorio Rega are 33 de ani și este câștigătorul premiului ”All Together Now”, în vreme ce lui Francesco Boccia îi aparține hitul internațional Grande Amore. Piesa a obținut premii la Festivalul Sanremo în 2015 și, tot în același an, a fost alegerea Italiei pentru Eurovision.

Nici colegii lor nu sunt mai puțin cunoscuți. Salvatore Lampitelli Sabba, sau simplu Sabba, așa cum se intitula când performa solo, are mai multe piese care au prins la public.

Citește și: X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Semifinală

”Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional.”, scrie el în descrierea site-ului său.

De cealaltă parte, Aurelio Fierro Jr. provine dintr-o familie de artiști și a copilărit printre discurile de vinil ale bunicului său, Aurelio Fierro sr. La vârsta de 14 ani și-a început cariera ca multi-instrumentist și cântăreț.

Curând, a ajuns pe scene importante și în anii următori s-a alăturat mai multor grupuri. El face parte și din orchestra musicalului ”Notre Dame De Paris”.

X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Semifinală... X Factor își află cei patru finaliști azi, de la 20.30, la Antena 1. Etapa duelurilor, lider de piaţă la nivelul publicu...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x