Antena Căutare

X Factor 2020. Eden Loren a avut curajul să cânte și în limba română. Publicul i-a aplaudat prestația muzicală

Eden Loren a urmat după Alexandru Petrache în etapa Duelurilor, în categoria de băieți cu vârsta sub 24 de ani.

X Factor 2020. Eden Loren a avut curajul să cânte și în limba română. Publicul i-a aplaudat prestația muzicală

Eden Loren este concurentul despre care Loredana crede că are una dintre cele mai speciale voci. Venit din Italia, Loren a impresionat jurații cu momentele sale muzicale de excepție pe care le-a interpretat senzational. La prima sa apariție pe scena X Factor, cântărețul povestea că a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan.

Loredana: "Are o postură, este un băiat extrem de înalt este frumos. Un italian frumos! Vocea susține această prezență. Are o voce extrem de plină. Îți dai seama când un puști începe să cânte așa și scoate vocea aceea de tenor atât de vibrantă, îți dă niște fiori. N-ai cum să rămâi insensibil!"

Tocmai din Roma, a urcat pe scena X Factor gata să îi impresioneze pe jurați, cu speranța că se va ridica la înălțimea așteptărilor acestora și că îi va cuceri inima de artistă a Loredanei. Acesta a interpretat melodia „ My Way” într-o manieră unică.

Eden: “E un omagiu pe care îl aduc poporului român”

Eden a făcut senzație alegând să cânte melodia în trei limbi diferite: “Va fi ceva special. Voi cânta My Way în trei limbi diferite. În engleză, italiană, iar la final am de îndeplinit o datorie față de România. Prin urmare, voi cânta în limba română. Mă simt pregătit și abia aștept să cânt în limba română. Sunt foarte curios ce efect va avea asupra oamenilor”.

Jurații au rămas plăcut suprinși, însă au avut păreri diferite! Ștefan Bănică crede că românii pot vota un concurent strain mai ales că momentul lui Eden "a fost unul bun, de nivelul la care se află acum cuncursul".

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Florin Ristei: “El e supărat pe mine de când i-am spus că asta e zona lui de confort. Îmi mențin părerea, este zona lui de confort. Plus foarte mare că a cântat și în română, minus din partea mea: nu prea a avut emoție. Un alt minus, dar e alegere personală, aș scoate piesa asta din orice concurs pentru că nu aș mai vrea să o aud. Nu e greșit să cânți aceeași piesă zece mii de ani la rând, dar e greșit să o cânți în același mod zece mii de ani la rând. Vocea ta senzațională, bravo!”.

Citește și: X Factor 2020. Eden Loren, moment clasic în Bootcamp. Loredana: Ai o voce specială, unică în acest concurs

Eden nu a fost de acord cu ceea ce Florin Ristei a avut de spus! El și-a apărat prestația spunând că acest cântec a fost interpretat într-un mod original: “Pentru că l-am cântat în engleză, în italiană am scris chiar eu versurile și l-am cântat și în română. De 30 de ani, My Way nu a fost cântat în română”.

La rândul său, Ștefan Bănică a avut de comentat prestația concurentuui spunând că el, în calitate de jurat, nu și-a dat seama de aceste lucruri originale pe care le-a adus Eden prin prestația. După părerea juratului, aspectele legate de interpretarea unică ar fi trebuit precizate de la început.

Delia a aprecita faptul că Eden își apără cu tărie momentul: “Este foarte luptător! Îmi place atitudinea ta, îmi place cum stai pe scenă. În seara asta ai cântat impecabil!”

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

Repetiții intense și yoga înainte de ultima etapă înainte de marea finala X Factor, sezonul 9... X Factor 2020. Delia și Loredana, impecabile în două ținute deosebite. Iată rochiile care le-au făcut să strălucească...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x