Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Grupurile din echipa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Florin Ristei a trecut prin toate emoțiile și stările posibile în acest Bootcamp. Acesta a avut de luat decizii foarte grele, însă a ales cele mai spectaculoase grupuri care vor merge mai departe în etapa Duelurilor.

Surorile Conta, fetele de la Tiny Tigers, italienii de la Super 4 Galerie
Grupurile alese de Florin Ristei să meargă în următoarea etapă a show-ului X Factor 2020 | Antena 1

După o seară de show, în care cele unsprezece grupuri și-au arătat evoluția și talentul remarcabil, Florin Ristei a trebuit să ofere doar trei scaune celor mai buni concurenți pentru a merge mai departe în etapa Duelurilor.

Care sunt cele trei grupuri care l-au convins pe Florin Ristei că merită să meargă în etapa următoare

În aceasta seară, juratul a pus pe scaun multe grupuri, însă a și ridicat câteva dintre ele. A fost o seară a show-ului și a celor mai bune interpetări de la X Factor.

Într-un final, Florin Ristei și-a ales echipa perfectă care este formată din Tiny Tigers, Gemenele Conta și Super 4.

Citește și: Concurenți din toate colțurile lumii încep lupta în Bootcamp-ul X Factor, în grupa Deliei​

Tiny Tigers

Grupul Tiny Tiger este format din patru fete, care l-au impresionat pe jurat cu momentul lor spectaculos și energia de pe scenă. Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitanescu (17 ani), Bianca Ionescu ( 17 ani) și Carla Ionita ( 14 ani) sunt concurentele din trupă care merg direct în etapa Duelurilor.

Cele patru au făcut un show memorabil și au cântat piesa "Wannabe". Jurații au ținut neapărat să le felicite pentru atmosfera impecabilă și pentru tehnica vocală.

Pe parcurs, grupul și-a schimbat numele de mai multe ori, însă pe ultima sută de metrii au decis să se numească Tiny Tigers și să renunțe la numele de For Real.

Gemenele Conta

Gemenele Contra au 22 de ani și sunt studente la Facultatea de muzică din Timișoara. Cele două și-au doti de mici să participe la un show de talente, însă n-au avut ocazia până acum. Acestea au impresionat cu vocea lor senzaționala de la primele versuri ale melodiei.

Florin Ristei a fost suprins într-un mod plăcut de grupul Conta. Juratul nu s-a gândit niciodată că gemenele vor ocupa un scaun, însă au ajuns mult mai departe, chiar în următoarea etapă a Duelurilor.

“În cazul vostru am simțit o emoție pură, exact ce am simțit și în momentul Andradei, concurenta din echipa mea. Excelent moment! Ăsta este un moment care m-a uns la inima.”, a spus Ștefan Bănică.

Super 4

Trupa Super 4 este formată din patru italieni simpatici, care au venit din Napoli special pentru a participal la X Factor.

Cei care fac parte din grup sunt: Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia, Aurelio Fierro Jr. Aceștia au reușit să impresioneze jurații și concurenții în Bootcamp.

Super 4 este grupul de care se tem toți în etapa Duelurilor. Aceștia au reușit sa facă un moment spectaculos și l-au convins pe Ștefan Bănică că vocile lor sunt de-a dreptul fascinante. "Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor, asta este clar. Am asistat gratis la un concert și aș sta doua ore cu masca pe figură să vă ascult. ”, a marturisit juratul, suprins și bucuros de momentul lor din Bootcamp.

Citește și: Ștefan Bănică și Loredana de la „X Factor” au ales câte trei concurenți pe care îi vor duce în următoarea etapă

Delia este următorul jurat care va oferi 3 scaune pentru Dueluri

Mâine, 4 decembrie, este rândul Deliei să și aleagă concurenții pe următoarea etapă. Aceasta este mentorul unor concurenți (fete și băieți) foarte buni, cu vârstă peste 24 de ani.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 3 decembrie 2020. Super 4 au luat din nou cu asalt scena în Bootcamp. Florin Ristei, mândru de prestația lor... Delia crede că are grupa câștigătoare la X Factor! Jurata intră în Bootcamp, astăzi, de la 20.30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x