Antena Căutare

X Factor 2020. Kalon Rae, atitudine de star internațional în Bootcamp. Scena X Factor a fost numai a lui

Kalon Rae a spus încă din culise că Bootcamp-ul este înfricoșător, iar explicația lui este una cât se poate de simplă și de logică: "Bootcamp-ul este o colecție de artiști foarte puternici. Este înfricoșător, dar și palpitant."

Kalon este omul cu x factor, este omul cu tot pachetul la el

Antena 1

Înainte a merge să vorbească cu Răzvan și Dani, Kalon s-a aranjat, și-a dat cu balsam de buze și a spus că a venit timpul ca publicul român să iasă din zona de confort, iar el va ajuta telespectatorii să facă acest lucru. Concurentul Deliei a mărturisit că a mai cântat de câteva ori în România până acum, iar la final a primit înapoi doar dragoste.

Din cauza faptului că de când era mic Kalon a primit reacții nu tocmai plăcute din partea celor din jur, acesta a spus că a avut nevoie de foarte mult timp să ajungă să se accepte așa cum este, iar acum că a reușit să se iubească pe sine, vrea să ofere iubirea lui necondiționată celor care îi sunt în preajmă.

Aspectul fizic și orientarea sexuală i-au pus multe piedici lui Kalon Rae în carieră, dar scena X Factor îl iubește și se poate manifesta așa cum știe el mai bine din punct de vedere artistic.

Kalon nu numai că a primit cu pozitivism fiecare răutate care i s-a adus de-a lungul timpului, dar a și făcut ceva pentru ca lucrurile să rămână sub control: a făcut un act caritabil pentru fiecare persoană care l-a jignit și apoi i-a spus, iar rezultatele au fost uimitoare: 7 din 10 oameni și-au cerut scuze și au început să-l urmărească pe rețelele de socializare.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

În etapa audițiilor Kalon Rae a interpretat piesa Lately, iar Delia a fost de-a dreptul impresionată de ceea ce poate face el pe scenă, de vocea lui, de mișcările de dans, încât l-a trimis direct în Bootcamp cu 4 X DA.

Citește și: Kalon Rae, personaj fabulos: ”O să le povestesc copiilor, nepoților, poate și câinilor, cum a fost!”

Kalon Rae, apariție de neuitat pe scenă în Bootcamp

Delia: "Kalon este omul cu x factor, este omul cu tot pachetul la el. E spectaculos prin apariție, voce, este foarte smart."

Loredana și Kalon și-au făcut complimente unul celuilalt pentru felul în care arată, iar la final încurajările au fost necesare pentru că bărbatul în vârstă de 33 de ani avea foarte multe emoții, deși este obișnuit cu scena și a fost apreciat de atât de multe ori pentru talentul său.

Pentru prestația din Boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa Ain’t nobody de la Chaka Khan, iar din primele secunde, acesta l-a făcut pe Florin Ristei să spună: "Ce frumos cântă."

În timp ce Delia și Loredana s-au ridicat în picioare și au savurat din plin spectacolul pus în scenă de Kalon la X Factor, Răzvan și Dani s-au bucurat din culise de moment ca și cum se aflau în backstage la un mare concert: "Ăsta nu e un Bootcamp, ăsta e un concert. Unde avem acces backstage."

La finalul reprezentației Kalon s-a bucurat de aplauze și aprecierea tuturor.

Loredana: "Vocea ta este fantastică. Îmi place cum arăți, îmi place atitudinea ta, îmi place energia ta, îmi place vocea ta. Cred că tu ai factorul X."

Florin Ristei și Ștefan Bănică s-au declarat extrem de mulțumiți de ceea ce a pus în scenă Kalon Rae, iar totul a depășit așteptările juraților X Factor.

Delia: "Ești concurentul ideal pentru X Factor. Ai tot pachetul. Cânți de înțepenește lumea."

Kalon a primit un scaun de la Delia, iar bucuria lui a fost una nemărginită.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Alina Dincă a strălucit pe scenă în Bootcamp. Interpretarea piesei Fate a fost memorabilă... X Factor 2020. Mihai Meiroș, emoționat și în Bootcamp. Alegerea lui muzicală i-a lăsat pe toți fără cuvinte...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x