Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Alexandra Ioana Bordei a impresionat juriul cu interpretarea piesei "Dark Horse", de Katy Perry

În a treia ediție X Factor 10, Alexandra Ioana Bordei a venit cu încredere și a impresionat jurații cu interpretarea piesei "Dark Horse", de Katy Perry. Concurenta i-a surprins pe jurați când a mărturisit cu ce finalistă X Factor e înrudită.

Alexandra Ioana Bordei la X Factor sezonul 10 Galerie
În a treia ediție X Factor 10, Alexandra Ioana Bordei a venit cu încredere și a impresionat jurații cu interpretarea piesei Dark Horse, de Katy Perry. | Antena 1/ X Factor

Alexandra Ioana Bordei a acapart scena cu vocea sa puternică și a demonstrat că provine dintr-o familie „cu talent nativ”.

Momentul Alexandrei Ioana Bordei. Interpretarea senzațională a piesei "Dark Horse", de Katy Perry

Concurenta a intrat pe scenă și s-a lăsat purtată de instrumetalul melodiei, în timp ce spunea în versuri povestea "Dark Horse".

Alexandra a mărturisit că a visat să fie pe scena X Factor și a dat tot ce e mai bun ca să impresioneze atât jurații, cât și oamenii de acasă.

Vocea sa puternică a acoperit întreg platoul, iar mișacarea scenică a completat momentul artisitc care i-a impresionat pe jurați.

Alexandra Ioana Bordei a demonstrat pe scena X Factor că ce este al ei este pus deoaprte și s-a transformat într-un artist adevărat când muzica a început.

Sora sa este Cristina Vasopol, finalistă în sezonul 8 X Factor, iar Loredana a observat imediat că Alexandra seamănă foarte bine cu ea.

Jurizarea Alexandrei Ioana Bordei

Delia: "Oau, dar este un talent naiv în familie acolo. Toată lumea cântă. Ai o voce uriașă, foarte puternică. Îmi place alegerea muzicală m-a surprins cumva. Și varianta asta în mod special. Bravo!".

Florin Ristei: "O prestație bună! Dacă e să fiu cârcotaș, un pic țipat prin unele locuri. Mi s-a părut puțin agresiv".

Loredana: "Aș fi vrut să ai puțin vibrato pe notele înalte, pentru că ar fi îndulcit un pic sunetul, dar în rest, o voce extraordinară!".

Ștefan: "Voce bună, bine cântat, bine punctat".

Alexandra Ioana Bordei a primit 3 X DA și este pe lista scurtă de așteptare.

Povestea Alexandrei Ioana Bordei

Alexandrei Ioana Bordei este din Galați și provine dintr-o familie unde muzica le curge prin vene.

Toți au talentul de a cânta, iar după ce sora sa a impresionat în Sezonul 8 X Factor, acum a venit rândul său să scrie istorie pe scenă.

Aceasta este îndrumător la școala surorii sale și iubește muzica de când se știe.

Loredana: "Când ai intrat pe sceană, am avut impresia că este ea, pentru că semănați ca două picături de apă. O știu pe Cristina Vasopol. Are o școaă de muzică"

Delia: "A fost în sezonul în care a fost Bella și a câștigat Bella"

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Delia Andrei a depășit așteptările cu interpretarea piesei "Rise Up", de Andra D... X Factor 2021, 13 septembrie. Monica Silaghe a interpretat "I'll Never Love Again" - Lady Gaga și "Withou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x