Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Monica Silaghe a interpretat "I'll Never Love Again" - Lady Gaga și "Without You"- Mariah Carey

În a treia ediție X Factor 10, Monica Silaghe și-a impus experineța de artist! Mișcare scenică, voce și carismă, toate pentru un show complet, care să îi impresioneze pe jurați, dar și pe oamenii de acasă.

Monica Silaghe la X Factor sezonul 10 Galerie
Momentul Monicăi Silaghe a fost definit de forță și acuratețe, însă a avut și acel ceva care i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare | Antena 1/ X Factor

A intrat pe scenă și a știut din prima clipă să pună stăpânire pe atenția juriului și a celor care o priveau. Delia, Loredana și Ștefan Bănică s-au ridicat în picioare și au aplaudat performanța Monicăi Silaghe, care a dat tot ce are mai bun.

Momentul Monicăi Silaghe. Cum sună interpretarea pieselor "I'll Never Love Again", de Lady Gaga și "Without You", de Mariah Carey

Momentul Monicăi Silaghe a fost definit de forță și acuratețe, însă a avut și acel ceva care i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare și să jurizeze când ea se aștepta mai puțin.

Monica a demonstrat că talentul îi curge prin vene, iar pasiunea pentru muzică este mai presus decât orice.

Experința de viață și-a pus amprenta asupra interpretării, fapt remarcat de Loredana, care a avut lacrimi în ochi la final și a vorbit despre cum "doar o femeie ca ea poate avea o astfel de prestație".

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Jurizarea Monicăi Silaghe

Ștefan Bănică: "Excepțională voce. Bravo! De la mine ai un mare DA"

Delia: "Atâta forță, atâta acuratețe!! Ai și Da-ul meu, bravo!"

Loredana: "Ai o voce fantastică! Transmiți o emoție incredibilă de la început până la sfârșit! Aproape îmi vine să plâng pentru că vreau să spun cu tot sufletul meu, din partea mea, în această seară ai un mare DA"

Însă nu a fost tot, Loredana s-a ridicat de la masa juriului și a îmbrățișat-o pe Monica de bun venit în echipa sa.

Monica Silaghe a primit 4 X DA și merge în Bootcamp, ajungând prima în grupul Loredanei.

Povestea Monicăi Silaghe

Monica Silaghe este din Brașov și mărturisește cu bucurie că este orașul pe care îl adoră, ba chiar a făcut și o invitați juraților la aerul de munte.

Este o iubitoare a muzicii și a călătoriilor. Monica Silaghe se poate mândri cu un plamares uriaș când vine vorba de țările pe care le-a vizitat.

"Am vizitat, practic, cam toată lumea. Am vizitat peste 85 de țări și peste 310 orașe, dar cel mai drag loc este întotdeauna Brașovul. Vasele de croazieră m-au purtat prin toată lumea și a fost șansa mea să văd aceste locuri minunate, să cunosc foarte multe persoane, să experimentez viața de artist de pe mare", povestește Monica Silaghe.

Prima experiență cu vasele de croazieră a fost prin show, mai exct cabaret. Monica a călătorit în întreaga lume în calitate de artist și a împărțit bucurie și voie bună în aproape toată lumea.

Aceasta are o colecție impresionantă de pantofi pe care a prezentat-o tuturor. Monica Silaghe a mărturisit că show-urile de cabaret impun ținute diverse, iar numărul obiectelor vestimentare pe care le are este imens.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Alexandra Ioana Bordei a impresionat juriul cu interpretarea piesei "Dark Horse"... X Factor 2021, 13 septembrie. Irina Tănase a cântat "Titanium", de Sia, dar al doilea moment i-a convins pe ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x