Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. The Jazzy Jo Experience și Omajii, duel de senzație: „Sună incredibil de bine împreună”

În ediția de pe 17 decembrie 2021 pe scena x Factor a fost creat un spectacol de zile mari. Grupurile Deliei: The Jazzy Jo Experience și Omajii.

The Jazzy Jo Experience și Omajii, pe scena X Factor 2021 Galerie
The Jazzy Jo Experience și Omajii, duel de senzație pe scena X Factor 2021 | Antena 1

Seara ultimei înfruntări înainte de marea finală X Factor 2021 a început în forță cu un duel de excepție. Delia a privit emoționată cum grupurile ei, de care este foarte mândră, au pășit pe scenă și împreună au făcut un show de excepție.

Potrivit regulamentului, cei doi concurenți / grupuri rămași în competiție din fiecare categorie se duelează pe scena X Factor. Așadar, seara a început cu duelul grupurilor Deliei.

La repetiții, membrii celor două grupuri au mărturisit că s-au înțeles foarte bine și că au pregătit un moment care se bazează și pe voce, dar și pe un joc de roluri.

The Jazzy Jo Experience și Omajii s-au duelat pe scena X Factor 2021 cu piesele Golddigger, I Can't Dance și versuri proprii

Cele două grupuri au prezentat pe scena X Factor 2021 un mash-up format din: Kanye West și Jamie Foxx - Golddigger, Genesis - I Can't Dance și versuri proprii.

Cele două grupuri au făcut o demonstrație de voce, carismă, mișcare scenică și interpretare. The Jazzy Jo Experience și Omajii au făcut un show de senzație, cele două fete Jo și Oma jucând o adevărată luptă pentru Majii. Au fost atingeri și gesturi care i-au lăsat pe jurați cu gura căscată.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. The Jazzy Jo Experience, performanța inedită a piesei „I want love” în etapa de Battles

Jurizarea duelului dintre The Jazzy Jo Experience și Omajii

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două grupuri care s-au duelat.

„Așa se începe. Sună incredibil de bine împreună. S-au armonizat vocile”, a spus Delia.

„Nu mi-e frică să o spun: a fost cel mai bun moment de astă-seară”, a spus Florin Ristei, glumind, având în vedere că a fost primul moment al serii. „A fost fix ce trebuie. Energie mișto și ce bine se potrivesc vocile”, a continuat Florin Ristei.

„Nu cred că i-a fost greu Deliei cu asemenea echipe. Îi felicit pe toți: a fost un super moment, ales bine. Ăsta e un moment de televiziune. Despre asta e vorba”, a spus Ștefan Bănică.

„Chiar nu mă așteptam să faceți o asemenea combinație. Mi-a plăcut și coregrafia, mi-a plăcut că ați fost obraznice, dar la modul frumos. Chiar s-a legat foarte bine și ați făcut o poveste frumoasă, pe care noi aici am degustat-o de la început până la sfârșit. Și armoniile vocale. Foarte frumos”, a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Omajii au reinterpretat piesa „Aruncă-mă” a Deliei, în etapa de Battles. Ce le-a spus Loredana

Cine este grupul The Jazzy Jo Experience de la X Factor 2021

The Jazzy Jo Experience este o trupa renumită în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, din care fac parte Ioana Sihota, Adrian Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis.

“Noi suntem trupa la care trebuie să fiți atenți anul acesta! Venim cu o experiență nouă, cântăm deja împreună de patru ani de zile, suntem închegați, ne cunoaștem, ne simțim unul pe celălalt. În schimb, miza pentru noi este mult mai mare, pentru că suntem muzicieni și asta facem!

Cine este grupul Omajii - de la X Factor 2021 România

Omajii este un grup format la inițiativa Deliei, care nu a vrut să-i lase să plece acasă pe elvis Silistra, zis Majii și Oma Jali, franțuzoaica cu origini africane. Cei doi au venit în Bootcamp-ul Loredanei, însă jurata a ales alți concurenți, iar Delia s-a gândit că cei doi au o chimie apart eși că pot forma un grup în categoria ei, la X Factor 2021.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Premieră în cel de-al doilea Battle X Factor, astăzi, de la 20:30: „E o probă nouă acest duet. Nu e ușor”... X Factor 2021, 17 decembrie. The Jazzy Jo Experience a adus o „poezie rock” pe scenă cu piese de la „Queen”: „Jos pălări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x