Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Robert Nicolae & The Jacks au cântat piese din repertoriul juraților. Cum au reacționat aceștia

Robert Nicolae & The Jacks au reușit să cânte pe scenă o compilație de piese interpretate de jurații de la X Factor, dar deși Delia a fost foarte surprinsă de talentul lor, nu le-a oferit un scaun.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Robert Nicolae & The Jacks au cântat piese din repertoriul juraților. Cum au reacționat aceștia Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Robert Nicolae & The Jacks au cântat piese din repertoriul juraților. Cum au reacționat aceștia | Antena 1

Robert Nicolae & The Jacks i-au cucerit pe jurați cu o interpretare atât cu vocea, cât și cu instrumentele lor în Bootcamp, ediția din 26 noiembrie 2021. Deliei i-a plăcut foart mult de ei, însă nu le-a oferit un scaun.

Robert Nicolae & The Jacks au interpretat piese cântate de jurații X Factor și i-au surprins total

Robert Nicolae & The Jacks au reușit să obțină aplauzele și felicitările juraților de la X Factor în etapa de Bootcamp a Deliei.

„Noi suntem trupa The Jacks, mi-au propus să vin cu trupa. Și mă simt mult mai relaxat că sunt cu ei pe scenă. Eu mă bucur că sunt în echipa Deliei, că o simt mult mai apropae de genul nostru. Ne place să cântăm, vrem să arătăm ce știm noi mai bine”, au spus membrii trupei înainte de a urca pe scenă.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Robert Cristian Nicolae a cucerit juriul cu interpretarea "Blurred Lines", de Pharrell Williams

Jurizare Robert Nicolae & The Jacks de la X Factor 2021, 26 noiembrie

„Fata de la tobe este demențială, nu că ești fată, dar bați mai bine decât băieții”, a spus Loredana.

„Mă bucur că există această inițiativă de a cânta live, pentru mulți dintre cei de acasă pare simplu, dar e o provocare. România are nevoie de așa ceva. De acea energie, adrenalină. E important ca oamenii de acasă aprecieze, bravo pentru moment. Nu știu ce aș face în locul Deliei”, spune Ștefan Bănică.

„Ați sunat foarte bine, nu știu ce să fac. Dar îmi plac foarte mult oamenii de acolo, dar și voi. Am să merg instinctiv și simt să nu schimb nimic, îmi pare rău. Vă mulțumesc din suflet”, spune și Delia, însă nu le oferă un scaun.

Cine sunt Robert Nicolae și The Jacks de la X Factor 2021

Robert Cristina Nicolae are 33 de ani și este din Constanța. Acesta a mărturisit că toată viața lui a cântat și trăiește din muzica: "Toată viața am cântat. Doar din muzică m-am întreținut toată viața".

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Acesta a fost înscris de către altcineva la X Factor și a venit când a fost chemat, însă mărturisește că nu știe cine a fost persoana, dar cu siguranță cineva apropiat lui.

"M-am trezit înscris și am primit acel telefon cum că am trecut de preselecțiile online. S-a nimerit și într-o perioadă bună pentru mine să-mi dau refresh".

Unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut povestește că a fost atunci când își împărțea "banii de mâncare cu pisica".

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. The Jazzy Jo Experience au interpretat o piesă de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Reacți... X Factor 2021, 26 noiembrie. Grupurile Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x