Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White show de zile mari. Mișcările și versurile care au surprins

Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White au intrat în scenă cu siguranța experienței în muzică, dar și cu pregătire minuțioasă. Cei trei artiști au făcut show încă de la primele note cântate și au ridicat toată sala în picioare.

ADN, Krem și Mistah White la X Factor 10 Galerie
ADN, Krem și Mistah White au intrat în scenă cu siguranța experienței în muzică, dar și cu pregătire minuțioasă. Cei trei artiști au făcut show încă de la primele note cântate și au ridicat toată sala în picioare. | Antena 1/ X Factor

Show-ul a fost complet: muzică, dans și prezența scenică! Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White au reușit să ridice nivelul serii și să acapareze pe toți cei prezenți în platoul X Factor.

Alături de ei au avut și dansatori, dar și artiști cântau la darabană și au reușit să completeze show-ul spectaculos.

Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White au ridicat în picioare juriul X Factor 2021 în ediția 7

Delia a privit încântată momentul și a dansat cât a putut. În a șaptea ediție X Factor 10, Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White au avut un moment artistic demn de laudă. Jurații au dansat, au scandat și au aplaudat fiecare moemnt în parte al artiștilor.

Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White au umplut scena X Factor la propriu și au cuprins pe toți din platou într-o poveste cu note muzicale, rap și dans. Delia, Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei au fost impresionați de moment.

Citește și: Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, va urca pe scena X Factor în calitate de concurent diseară, la Antena 1

Artiștii au reușit să hipnotizeze sala. Jurații au recunoscut că i-ar fi vrut în grupele lor.

Loredana: “Eu sper să vă înțelegeți bine și să nu vă despărțiți niciodată"

Florin Ristei: “Era grup de avut anul ăsta la Delia, era bun!”

Delia: “Erau în Bootcamp după momentul ăsta”

Ștefană Bănică: “Din partea mea aveau 5 de DA, era clar! Erau în finală”

Citește și: Delia a scos armele la bătaie pentru a ”fura” o concurentă X Factor: ”E o strategie aici, tu ești valoroasă!”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Invictus România a ridicat publicul în picioare cu piesele Hall of Fame și I Love Rock 'n' Roll

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Edson D'Alessandro i-a emoționat pe jurații cu interpretarea melodiei Hallelujah, dar și cu ... eXtra Factor 2021, episodul 7. Ilona Brezoianu face nuntă la X Factor și îți arată cele mai amuzante momente din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x