Antena Căutare

X Factor a trecut într-o nouă etapă – bootcamp-ul, cu schimbări drastice de regulament. Juraţii au aflat ce categorii vor antrena

Vineri seara, muzica a răsunat din nou pe scena „X Factor”, ultimii curajoşi făcându-şi apariţia în faţa juriului chiar înainte de cea mai dură etapă a concursului – bootcampul. Anul acesta, o dată cu nouă generaţie de juraţi, a venit şi cu o serie de modificări drastice.

Vineri seara, muzica a răsunat din nou pe scena „X Factor”, ultimii curajoşi făcându-şi apariţia în faţa juriului chiar înainte de cea mai dură etapă a concursului – bootcampul. Anul acesta, o dată cu nouă generaţie de juraţi, a venit şi cu o serie de modificări drastice.


Seara a debutat cu ultima parte de audiţii, cu Ionuţ Cătălin Moraru, zis Zimbrul, concurentul din Bucovina nereuşind, din păcate, decât să le stârnească amintiri haioase juraţilor. „Filmam la Haţeg, am vrut să par un fel de braveheart şi i-am spus colegei cu care filmam <<Fii atentă, mă duc la un zimbru>>. Săracii erau închişi într-un ţarc, dar m-am dus, m-am urcat pe gard şi... mi s-au agăţat pantalonii de gard. Zimbrul parcă a făcut <<Mânca-l-ar tata pe el>>! Nu vrei să ştii cum am plecat de acolo. De atunci n-am mai văzut zimbri!”, a povestit amuzat rock-starul de la „X Factor”, spre deliciul publicului.


Alina Stoleriu i-a impresionat pe juraţi şi cu vocea sa, dar şi cu povestea ei de viaţă. La doar 24 de ani, Alina are o căsnicie împlinită şi un copil minunat. Seara nu a fost la fel de veselă şi pentru Marcela Hanga, doamna de 46 de ani din Arad, pasionată de zodiac, care a făcut mărturisiri incredibile despre cei trei juraţi ai concursului. Momentul ei muzical nu a fost însă pe placul juraţilor. Nici pentru cei doi concurenţi din Chişinău, Samir Loghin şi Max Zavidia, experienţa „X Factor” nu a fost mai convingătoare, cei doi tineri primind doar voturi negative din partea juraţilor.


Vlad Simon l-a adus pe scena „X Factor” pe Ray Charles şi i-a convins pe juraţi că merită să ocupe un loc pe scena concursului. Cosmin Gabor, în schimb, s-a supărat foarte tare în momentul în care Horia Brenciu a vrut să îi dea un sfat. „Dacă te încăpăţânezi să crezi că eşti cel mai talentat om de pe pământ, n-o să se întâmple asta!”, i-a mărturisit juratul concurentului care a plecat acasă cu trei de „Nu”. Paula Flutur a vărsat aseară primele lacrimi la „X Factor”, concurenta simţind că momentul său nu a fost tocmai pe placul publicului, dar nici al juraţilor. Într-adevăr, seria „Nu”- urilor din concurs s-a încheiat cu ea.


Pavel Denesiuc, tânărul din Chişinău care le-a povestit juraţilor că el cântă la chitară, în pasaj la metrou, i-a fermecat cu vocea sa. „Anul viitor când vin în Moldova, trec prin pasaj, dacă tu cânţi aşa în pasaj, e concert tată, nu glumă. Mi-a plăcut tare mult de tine.” „Nu mai vreau să cânţi în pasaj, vreau să cânţi la <<X Factor>>”. Cătălina Rad, ultima concurentă din etapa audiţiilor a acestui sezon a primit şi ea un verdict foarte clar, din partea lui Horia Brenciu: „Aceste audiţii nu se pot încheia decât cu un „Da”.

LISTA SCURTĂ A CONCURENŢILOR


Seara a continuat cu lista scurtă a concurenţilor, din cele aproape 150 de persoane care au primit viză pentru etapa următoare, trecând mai departe câte 14 concurenţi pentru fiecare categorie a concursului, 14-20 de ani, Peste 20 de ani şi Grupuri. Inedit în acest an este faptul că lupta pentru selecţie va fi una pe viaţă şi pe moarte, deşi abia la sfârşitul discuţiei cei trei juraţi vor afla ce categorie vor antrena în galele live ale concursului. De o mulţime de surprize vor avea parte norocoşii care trec mai departe în bootcamp, chiar din partea celor trei juraţi – diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică.


„Eu trebuie să lupt pentru nişte echipe, dar nu ştiu care îmi va reveni”, a mărturisit Horia Brenciu, care a continuat: „Mă gândesc deja la piesă, la interpretări, la oamenii care mi-au rămas în minte. Eu vreau, neştiind care grupă îmi revine mie, să am concurenţii cei mai buni. De asta sunt stresat!”. Rock-starul Bănică a avut şi el emoţii: „E ziua în care o să devenim mentori. Eu iau lucrurile astea foarte în serios, pentru că destinele unora dintre concurenţi or să fie în mâna mea şi chiar am emoţii”, care a completat tranşant: „Eu, dacă aş fi concurat la vârsta lor, nu cred că aş fi trecut”.


Tot vineri seara, juraţii au primit şi cea mai importantă informaţie din concurs: cine ce categorie va antrena. Astfel, deşi a susţinut sus şi tare întregul sezon că nu îşi doreşte să primească din nou „Grupurile”, Delia a primit vestea cea mare. Diva de la „X Factor” le va fi mentor concurenţilor de la „Grupuri”, în vreme ce Horia Brenciu le va fi mentor micuţilor din categoria „14-20 de ani”, iar rock-starul Bănică se va ocupa de cei din categoria „Peste 20 de ani”.


Primul care şi-a trimis concurenţii în luptă a fost showmanul Horia Brenciu, iar ca o noutate absolută a acestui sezon, bootcampul are anul acesta două etape: Scaunele şi Duelurile. Telespectatorii au putut urmări etapa “Scaunelor” din categoria lui Horia, când o parte din cei 14 concurenţi ai showman-ului au interpretat câte o piesă în faţa juriului şi a publicului, acompaniaţi doar de un pian. Decizia finală i-a aparţinut juratului, acesta având dreptul să îi aşeze pe şase dintre aceştia pe scaunele albe. Săptămâna următoare, spectacolul “X Factor” continuă, telespectatorii putând urmări deznodământul din categoria lui Horia Brenciu, dar şi cine sunt cei şase norocoşi care merg mai departe din categoriile “Grupuri” şi “Peste 20 de ani”.

Cei trei juraţi au primit răspunsul mult aşteptat! Iată cum au fost repartizate categoriile pentru Delia, Bănică şi Bren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x