Antena Căutare

X Factor, din nou lider de audienta! Momentul care i-a tinut pe telespectatori cu sufletul la gura

Editia de aseara X Factor le-a adus telespectatorilor un Cheloo pe care se asteptau de mult sa il vada. Desi a surprins pana acum la X Factor prin calm si un limbaj cenzurat, juratul X Factor a avut aseara o reactie foarte vehementa la adresa unui concurent care a venit pe scena X Factor cu intentia de a canta manele. Momentul socant si vocile impresionante de aseara au facut din editia X Factor lider de audienta.

X Factor, din nou lider de audienta! Momentul care i-a tinut pe telespectatori cu sufletul la gura
X Factor, din nou lider de audienta! Astazi, de la 20.30, ultimele auditii!

Spre deosebire de alte show-uri de televiziune de gen, X Factor le permite tuturor celor care cred ca au ceea ce le trebuie pentru a deveni vedete sa vina sa demonstreze ca au talent, astfel ca in fata juriului pot ajunge de la voci remarcabile la concurenti al caror loc nu este in niciun caz pe scena.

In acest context si reactiile juriului sunt uneori imprevizibile. Asa a fost cea a lui Cheloo de aseara care a refuzat sa asculte un concurent care a venit spunand ca obisnuieste sa cante si manele. Cu calm totusi, Cheloo si-a argumentat decizia: “ Hai sa iti spun o treaba, tu te vrei un reprezentant al noii generatii, un mare star si, practic, apelezi la niste tertipuri jenante si la o atitudine foarte proasta. Copiii s-ar putea sa traga concluzia ca ceea ce faci tu e bine. Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Canta o manea! Am sa plec mai devreme!”, a spus Cheloo inainte de a parasi sala.

Concurentul va primi un verdict in aceasta seara, in timp ce Cheloo se va „lovi” de alt concurent incapatanat. Vedeti reactia juratului de aceasta data, diseara de la 20.30, in ultimul episod de auditii!


VIDEO: Momentul in care Cheloo a parasit sala nervos! Astazi, de la 20:30, ultima parte a auditiilor!... Sora lui Zoli Kacso: "Doar 2 manele stie pentru ca l-am rugat eu sa le invete". Urmariti diseara, de la 20:30,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x