Antena Căutare

„E greu să fii sincer pe scenă”. Piesa „Nici o stea” l-a copleșit pe Alex Stremițeanu

Laura Stoica a fost onorată la „X Factor”, prin prestația lui Alex Stremițeanu. Concurentul pregătit de Carlas Dreams a oferit o reinterpretare a piesei „Nici o stea”.

Laura Stoica a fost onorată la „X Factor”, prin prestația lui Alex Stremițeanu. Concurentul pregătit de Carla's Dreams a oferit o reinterpretare a piesei „Nici o stea”.

„Alex Stremițeanu are extrem de multe întrebări fără răspuns. Este un băiat care poate să atingă prima lui stea”, îl descrie mentorul său, Carla's Dreams.

Alex este încă foarte nesigur pe el. Crede că mentorul său a riscat foarte mult luându-l în galele live, el fiind concurentul cu cea mai puțină cultură muzicală. Cu toate astea, Carla's Dreams este convins că „teoria muzicală n-o să întreacă niciodată fantezia”.

„Sunt singurul dintre concurenți fără prea multă cultură muzicală. Mă simt ca într-o junglă, în care fiecare e stăpân pe teritoriul lui, animale stăpâne pe ele, care domină. Eu sunt ca un pui de maimuță.”

Pe scenă, a fost copleși de emoții. Puțin stângaci, a oferit un moment frumos, plin de emoție, dar a spus că îi este foarte greu atunci când știe că trebuie să fie foarte sincer pe scenă.

Moment divin, cu un final dezlănțuit! Trupa Vox ne-a dus „Dincolo de nori”: „Cred că ați avut emoții, pentru prima oară”... Bomba lui Ștefan Bănică a explodat! Ioana Bulgaru s-a jucat cu „Tudore” cum doar ea știe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x