Antena Căutare

„Eternitate”, una dintre cele mai frumoase piese cântate la „X Factor”! Cristian Moldovan îți va aduce lacrimi în ochi: „Starurile adevărate se nasc din astfel de oameni”

Primul concurent din grup pregătită de Carla's Dreams care urcă pe scena „X Factor” este Cristian Moldovan. Tânărul a oferit un moment incredibil, cântând piesa „Eternitate”.

Primul concurent din grup pregătită de Carla's Dreams care urcă pe scena „X Factor” este Cristian Moldovan. Tânărul a oferit un moment incredibil, cântând piesa „Eternitate”.

Cristian Moldovan spune că a muncit foarte mult mult ca să ajungă unde este acum, dar nu crede că ar fi reușit nimic fără ajutorul lui Dumnezeu. Relația lui cu dinititatea este un specială, ocupând un loc important în viața lui.

Mentorul lui, Carla's Dreams spune că oamenii sensibili, curați, așa cum este Cristian, nu au multe șanse să ajungă vedete. Dar „starurile adevărate se nasc din astfel de oameni.”

Momentul în care Cristian l-a cunoscut pe interpretul piesei „Eternitate”, George Nicolescu, a fost un moment trăit la intensitate maximă de Cristian: „Când ați intrat pe ușă, mi s-a zbârlit pielea, efectiv!”

„La 16 ani, eu nu aș fi avut curajul să cânt piesa asta, bravo! Mi-ai plăcut în seara asta, mi-ai plăcut și din Bootcamp”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Trupa Diamonds a adus ASIA la „X Factor”! „Ia cu tine și inima mea” cântată cu atâta patos, în română, de simpaticele it... Bella Santiago a fost cutremurătoare. „Cine iubește și lasă” a lăsat-o cu lacrimi în ochi! „Bella, trebuie să înțelegi c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x