Antena Căutare

Trupa Diamonds părăsește „X Factor”! „Cele patru fete din Italia au făcut ca acest concurs să fie mai vesel, mai dinamic”

S-a strigat STOP VOT. Numărătoarea s-a încheiat, este momentul să aflaă care sunt concurenții care au trecut mai departe și pentru cine se sfârșește experiența „X Factor”.

S-a strigat STOP VOT. Numărătoarea s-a încheiat, iar acum este momentul să aflăm care sunt concurenții care au trecut mai departe și pentru cine se sfârșește experiența „X Factor”.

Semifinaliștii sezonului sunt anunțați: Cristian Sanda, Vox, Bella Santiago, Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Cristian Moldovan, Cristina Vasopol au ocupat primele poziții în clasamentul voturilor.

Emoțiile cresc. Trupa Diamonds și Alex Stremițeanu așteaptă cu sufletul la gură să afle decizia publicului.

A avut o stea norocoasă! Alex Stremițeanu se salvează, ceea ce înseamnă ca trupa Diamonds nu a trecut în următoarea etapă. „Cele patru fete din Italia au făcut ca acest consurs să fie mai vesel, mai dinamic”, a spus mentorul lor, Horia Brenciu.

Cristina Vasopol și „Lie ciocârlie”. Atât! E ceva ce nu poate cânta Cristina? „Doamne, e de acolo!”... Publicul a luat cele mai importante decizii în prima Gală Live X Factor! Cristian Sanda a primit o nouă șansă, în timp c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x