Antena Căutare

X Factor își află cei patru finaliști azi, de la 20.30, la Antena 1. Etapa duelurilor, lider de piaţă la nivelul publicului urban

Doar opt concurenți au mai rămas, după duelurile de seara trecută, pentru marea confruntare dinaintea finalei X Factor, sezonul 9! Aceștia se vor duela azi, de la 20.30, la Antena 1, iar la finalul serii, fiecare jurat își va alege concurentul alături de care crede că poate câștiga acest sezon.

Concurenții din sezonul 9 „X Factor” luptă pentru un loc în finală vineri, de la ora 20:30, la Antena 1 Galerie
Concurenții din sezonul 9 „X Factor” luptă pentru un loc în finală vineri, de la ora 20:30, la Antena 1

Aseară, telespectatorii au urmărit cu emoţie deciziile juraţilor, etapa duelurilor impunându-se ca lider de piaţă la nivelul publicului urban.

Conform Kantar Media, X Factor a fost lider de piață aseară în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 6.6 puncte de rating si 15.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Pro TV, a obţinut 6.2 puncte de rating şi 15% cotă de piaţă. În minutul de aur, înregistrat la 22:00, aproape 1.5 milioane de telespectatori urmăreau etapa duelurilor, la X Factor.

X Factor își află cei patru finaliști azi, de la ora 20:30

După duelurile de seara trecută, Loredana a ales să meargă mai departe alături de Adrian Petrache și Iulian Selea, în timp ce Ștefan Bănică mizează pe Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

”Sunt extrem de mândru și de norocos în acest an datorită celor două”, a spus juratul X Factor.

Concurenții din sezonul 9 „X Factor” luptă pentru un loc în finală

Concurenții din sezonul 9 „X Factor” luptă pentru un loc în finală

Florin Ristei are alături grupurile Tiny Tigers și Super 4 și este încântat de prestația tuturor. ”Unul dintre aceste grupuri va prinde un loc în finală, unde ne vom bate cu ai mei colegi și reprezentanții lor. Aștept ca astă seară să se distreze în primul rând, nu mai ai ce să faci cu cinci minute înainte să intri pe scenă, decât să te simți bine”, i-a îndemnat Florin Ristei.

Concurenții din sezonul 9 „X Factor” luptă pentru un loc în finală

Concurenții din sezonul 9 „X Factor” luptă pentru un loc în finală

În acest timp, Delia a făcut un pas mai aproape de marea finală alături de Alina Dincă și Sonia Mosca. ”Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masă! Mă aștept la o luptă grea”, crede Delia.

Cei rămași se vor revedea pe scena X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1 pentru marea confruntare la finalul căreia doar patru concurenți, unul din fiecare grupă, va trece mai departe în finala de pe 18 decembrie.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 10 decembrie 2020

X Factor 2020. Cine sunt italienii de la Super 4 și cum s-au făcut cunoscuți în țara lor natală... X Factor 2020, Semifinală. Iulian Selea, semifinalistul Loredanei, a umplut scena cu energie muzicală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x