Antena Căutare

A lăsat emoțiile în Italia. Vincenzo a venit pregătit de luptă: „Va fi un război real pentru mine, unul dintre acele scaune trebuie să fie al meu”

Dintre toți concurenții din grupa Deliei, Vincenzo Vollaro a fost cel mai emoționat. A plâns la melodia Cristinei Vasopol, spunând că îi amintește de familie.

Dintre toți concurenții din grupa Deliei, Vincenzo Vollaro a fost cel mai emoționat. A plâns la melodia Cristinei Vasopol, spunând că îi amintește de familie.

„Înainte să plec, mama m-a îmbrățișat și am plâns împreună. E un lucru obișnuit la noi acasă, să plângem împreună. Poți spune că suntem mai emotivi. Atunci când suntem emoționați, plângem sau râdem. La noi se și râde foarte mult.”

Echipa ”X Factor” i-a pregătit o surpriză. Un mesaj de încurajare de la mama lui: „Dragostea mea, toată lumea îți dorește baftă. Ne gândim la tine și ne lipsești.”

Audițiile au fost ”teribile” pentru italian. La sfârșitul cântecului, ați ghicit....a început să plângă!

În Bootcamp, a venit pus pe fapte mari. „Va fi un război real pentru mine, va fi o luptă pentru că unul dintre acele scaune trebuie să fie al meu.”

A ieșit Vincenzo victorios din războiul Bootcamp-ului?

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Toate fetele au înnebunit! Cristian Sanda a cântat ”When I was your man” și a frânt toate inimile feminine din jur!... Maria Coman a dovedit că are toate calitățile unei artiste de top: „Îmi doresc să cânt frumos și bine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x