Antena Căutare

Tensiunea atinge cote maxime! Primii eliminați din Semifinală. Ei părăsesc cursa după voturile publicului!

După opt momente magice, încep emoțiile. Voturile publicului decid concurenții care vor merge în partea a doua Semifinalei.

După opt momente magice, încep emoțiile. Voturile publicului decid concurenții care vor merge în partea a doua Semifinalei.

Delia scapă de emoții după ce două dintre elevele sale au primit girul oamenilor care au votat. Bella Santiago și Cristina Vasopol se pregătesc pentru lupta cea mare care va decide finaliștii celui de-al optulea sezon de X Factor.

Doinița Ioniță rămâne în cursă chiar după apariția lui Ștefan Bănică pe scenă, iar Carla's Dreams are motive de bucurie pentru că Bon Jovi sau Cristian Moldovan a primit și el suficiente voturi pentru a lupta pentru Marele Premiu.

Delia are trei din trei pentru că și Cristian Sanda a reușit să treacă de prima etapă eliminatorie, grație sprijinului oferit de oamenii de acasă prin SMS-uri la 1313.

Primul eliminat din competiție este Alex Stremițeanu, care nu a reușit să adune sufieciente voturi pentru a ajunge să se califice în Finala de săptămâna viitoare.

Ultima calificată în faza următoare a serii este Ioana Bulgaru, care a reușit să-i devanseze pe cei de la Vox la mare luptă.

Așadar, în lupta pentru calificare în Finală au rămas: Bella Santiago, Cristina Vasopol, Cristian Moldovan, Doinița Ioniță, Cristian Sanda și Ioana Bulgaru, în vreme ce Vox și Alex Stremițeanu părăsesc întrecerea.

Prima parte a Semifinalei se încheie apoteotic! „Ultimul cartuș” al lui Carla's frânge inimile domnișoarelor cu „Always”... Ce țărăncuță cu... țâfnă! Ioana Bulgaru, a făcut senzație cu una dintre cele mai frumoase melodii românești din toate ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x