Antena Căutare

Copilul-minune al actualei ediții X Factor pornește marea bătălie a serii: „Știam că ne vei pregăti ceva senzațional”

Ioana Bulgaru este una dintre cele mai bune voci care au fost auzite vreodată pe scena X Factor, însă nu doar calitățile vocale o recomandă ca una dintre candidatele la marele premiu de 100.000 de euro ci și capacitatea sa de a face show

Ioana Bulgaru este una dintre cele mai bune voci care au fost auzite vreodată pe scena X Factor, însă nu doar calitățile vocale o recomandă ca una dintre candidatele la marele premiu de 100.000 de euro ci și capacitatea sa de a face show.

Copilul-minune al actualei ediții X Factor pornește marea bătălie a serii: „Știam că ne vei pregăti ceva senzațional”

E o mână de om, dar atunci când începe să cânte umple scena. Zvârluga din echipa lui Ștefan Bănică a început seara într-un mod fabulos. Coregrafie și voce așa cum ne-a obișnuit, iar reacțiile publicului sunt pe măsură, la fel ca și aprecierile juraților, care nu se zgârcesc cu laudele: „Mă bucur că domnișoara Ioana a avut o prestație excelentă”, a spus Horia Brenciu.

Delia și-a completat colegul din juriu și a recunoscut că alegerea piesei a fost perfectă pentru Semifinală: „Ai cântat-o fantastic. Sunteți îmbăcați senzațional. Bravo!”.

Nici Carla's nu a rămas dator cu vorbele frumoase la adresa primei finaliste a serii: „Ai ceva incredibil. Nici măcar artiștii mari nu au explozia ta. Ești minunată”.

Este oficial! Ștefan Bănică ne dezvăluie cea mai frumoasă veste înainte de sărbători ,,Dumnezeu mă încearcă și am să...!... Publicul îl adoră, dar de data asta miza e uriașă! Cristian Sanda l-a făcut pe Carla's să recunoască: „Am vărsat multe l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x