Antena Căutare

X Factor sezonul 2: 196 de concurenti se lupta pentru faima si un premiu in valoare de 200.000 euro!

X Factor revine in forta din toamna cu sezonul al doilea al show-ului muzical ce a incantat Romania. Delia, Cheloo si Dan Bittman vor decide soarta concurentilor X Factor incepand cu 23 septembrie, iar cel mai bun cantaret si entertainer, urmatorul star al Romaniei, va pleca acasa cu un premiu in valoare de 200.000 de euro, stiind ca viata lui nu va mai fi niciodata aceeasi.

Anul acesta, mii de oameni au venit la preselectii cu speranta ca talentul lor va fi recunoscut de nume grele din industria muzicii. Din ei, 315 concurenti au cantat in fata juriului exigent, in cele 7 zile de auditii. Doar 196 dintre ei au fost acceptati in bootcamp. Acolo, ei isi antreneaza vocile, isi perfectioneaza aparitiile pe scena iar unii dintre ei trec printr-un makeover surprinzator.

Dupa 3 zile de bootcamp, cei mai buni 24 de aspiranti se vor "duela" pe scena X Factor. La ce se pot astepta fanii show-ului? Euforie, reactii explozive, momente inedite si muzica de calitate, interpretata de cele mai bune voci ale Romaniei.

Delia spune azi cel mai important DA din viata ei. Jurata X Factor se casatoreste cu cel care i-a castigat inima... Delia a avut o petrecere autentic romaneasca dupa cununia civila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x